Nordnetbloggen

6 favoritter på Nordnetbloggen :)

Vårt formål med alt innholdet vi lager er å dele kunnskap og inspirasjon med våre kunder. Forhåpentligvis kan det hjelpe oss alle til å gjøre enda bedre investeringsvalg i fremtiden. Så langt i 2019 har vi hatt besøk av utrolig mange dyktige gjester i #pengepodden og i livesendinger fra studio. Det er moro å se at så mange av dere setter pris på sendingene, og også deler de videre med venner og bekjente.

Nedenfor har vi samlet et utvalg podcaster, intervjuer, foredrag og blogginnlegg som har vært populære første halvdel av 2019. Det er en kombinasjon av nytt og gammelt innhold som har engasjert i de ulike kanalene.

#pengepodden

Aksjer vs. Bolig

Er boliginvesteringer mer lønnsomt enn aksjeinvestering? Det får du svaret på i denne #pengepodden-duellen mellom investeringsøkonom Mads Johannesen, og sjefsøkonom i Norske Boligbyggelags Landsforbund, Christian Bjerknes.

Sisseners vinneraksjer 2019

Finansnestor Jan Petter Sissener gjestet #pengepodden ved begynnelsen av året og delte sine tanker om børsåret 2019. Nå har vi lagt første halvår bak oss, men har fortsatt mange måneder igjen før 2019 er omme. Hør mer om hvilke enkeltaksjer Jan Petter trakk frem, og sjekk om tipsene han kom med fortsatt holder mål.

Intervju & foredrag

Hva er utsiktene for aksjer, olje og laks ut 2019?

Hvor går markedet for resten av 2019? Petter Tusvik fra Alfred Berg var nylig på besøk, og i intervjuet gikk han nærmere inn på hvilke aksjer han har troen på fremover. Her får du blant annet høre mer om Alfred Berg Gambak sin posisjon i NEL, og deres tanker om grønne investeringer fremover.

Du er din egen verste fiende – Peter Warren

Peter Warren holdt et utrolig bra foredrag under Nordnet Live i 2017. Vi ser at dette innlegget fortsatt fenger, og det med god grunn. Peter er en veldig dyktig foredragsholder, og forklarer her ulike sider ved investorpsykologi, og hvilke klassiske feller du må unngå å tråkke i som nybegynner i aksjemarkedet.

Blogginnlegg

Spar like smart som oljefondet

Dersom man er interessert i langsiktig sparing og investering, er det åpenbart at man har mye å lære av hvordan oljefondet forvaltes. I dette blogginnlegget har spareøkonomen vår sett nærmere på oljefondet sin investeringsstrategi og tilnærming til aksjemarkedet. Få tipsene her!

Sparebanker – de skjulte juvelene på Oslo Børs

Investeringsøkonomen vår skrev tidligere i år et innlegg om investeringer i sparebanker, omtalt som «de skjulte juvelene på Oslo Børs». Dette er noe mange av våre kunder har fått øynene opp for de senere årene, og som i større grad nå enn før utgjør en del av manges investeringsportefølje. Vi ser dette i sammenheng med at mange av våre kunder har et økt fokus på utbyttebetalende selskaper, som nettopp sparebankene er.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert