Nordnetbloggen

Adios Tom! Hola ny investeringsøkonom?

Ettersom vår eminente investeringsøkonom, Tom Hauglund, takker for seg og vender snuten mot varmere strøk, er vi nå på utkikk etter noen som kan ta over hans rolle.

Som investeringsøkonom hos Nordnet får du ansvar for å bidra med innhold, analyser og du vil i stor grad være vårt ansikt i media.

Har du et konstant fokus på aksjer, børs og trading?

Vil du være med på å forandre bank- og finansbransjen? Nordnet har gjennom mange år hatt solid vekst, men vi er sultne på mer! Hvis du har en brennende interesse for aksjer og investeringer og har lyst til å berike det norske folk med kunnskapen din, da er du rett person for jobben. Vi søker deg som lever for aksjeanalyser og som ser investeringspotensiale i alt som kryper og går.

Aksjenerd, aksjespesialist, børsanalytiker eller investeringsøkonom … «same shit different wrapping».

I stillingen som investeringsøkonom kan du ikke være mediesky og du vil i stor grad være Nordnets ansikt utad. Her må du må være villig til å stikke nesen frem der du mener vi kan bidra med spennende vinklinger og nyttig innhold for folket. Enten det er såpebobleblåsing hos NRK eller innhopp hos Hegnar TV, må du være klar for å dele dine synspunkter med det norske folk.


Foto: Skjermdump Hegnar TV

Nordnets kunder er aktive på mange ulike arenaer og som investeringsøkonom blir en del av jobben din å sparre med disse kundene. Shareville, Twitter og #pengepodden er bare noen av mange spennende arenaer du får muligheten til å dele kunnskapen din på. Du får også muligheten til å lytte til våre dyktige kunders perspektiver på det som rører seg innen børs og finans. For å lykkes i rollen som investeringsøkonom er det en forutsetning at du har en enorm interesse for investeringer, analyser, markedstrender og alt annet som rører seg innen børs- og finansverdenen. Men det holder dessverre ikke å bare interessere seg for disse emnene, det er også en forutsetning at du faktisk vet hva du prater om. Derfor krever stillingen en enorm forståelse av investeringsfeltet i sin helhet. Samtidig er det viktig at kompetansenivået ditt ikke hindrer evnen til å kommunisere budskapet på en lett fordøyelig måte, slik at også nybegynnerne kan nyte godt av kunnskapen din.

Er du god match for stillingen? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg og tar gjerne imot søknaden din.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert