Nordnetbloggen

Aktiv uke i Skoleduellen for UiA

Uken startet med at Spetalen solgte sin resterende posisjon i Bonheur på mandag. Vi forventet noe uroligheter i kursen, men valgte å holde vår posisjon. Etter kursfallet mandag har vi tro på at kursen vil holde seg relativt stabil.

Denne uken har vi fulgt tett med på Nordic Nanovector, og har tradet denne to ganger i løpet av uken. Mandag solgte vi vår tidligere posisjon med en 11% avkastning, etter en positiv analyse fra DnB Markets. Senere i uken skapte forventningene til ASH-abstractet svingninger i kursen, som vi benyttet oss av. Vi kjøpte Nano tilbake på lavere kurs på tirsdagen og doblet siden posisjonen vår på onsdag. Børsgruppen UiA fikk ca 10% avkastning på Nano denne uken totalt. Det ble ikke utgitt børsmelding om konferansen, noe vi ventet på, og håpte skulle trigge kursen ytterligere.

Torsdag ble posisjonen i Kid solgt, som vi har holdt siden starten av konkurransen. Dette gav oss en gevinst på 12,25%. Kid kjøpte HEMTEX, en svensk interiørkjede ved starten av året. De to siste kvartalene har vi sett positive signaler fra HEMTEX sine tall, en indikasjon på at Kid har gjort gode grep for å forbedre HEMTEX sin profitt. En spennende utvikling å følge med på videre.

Vi velger å øke kontantbeholdningen og avventer nye investeringer til neste uke.

Sofie Drange, Porteføljeforvalter, Børsgruppen UiA.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert