Nordnetbloggen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Best i klassen!

Ikke overraskende stiger markedet videre i dag, da FED skyene klarner fra himmelen. Oljeprisen og oljeaksjene er i fint driv, en ikke overraskende effekt av at high yield obligasjoner har steget kraftig. Refinansieringsrisikoen avtar, sett i forhold til frykten som regjerte før jul. Hva skal en investor bekymre seg for?

De som satt fullastet med aksjer under januarsmellen, har forhåpentligvis tjent tilbake det tapte, men ikke noe særlig mer om det. Hedgefondenes Absolute Return Index er -0.03% for året og S&P500 er +3.5%.

Da er det kanskje interessant å se hva spesialfondene har gjort! I fjor skrev jeg om fondet til en jeg kjenner i London, som handlet på en datamodell knyttet til volatilitet. Backtesting av deres modell, viste klart at de skulle klare å tjene penger under alle markedsforhold. I tillegg ville de tjene dobbelt så mye på gode dager som de ville tape på dårlige dager.

Fasiten så langt er at de er opp 33% i årets første fem måneder. Det har gjort at de kommer inn på global toppliste over de beste hedgefondene i verden! I månedsoppdateringen for Mai måned, skriver Rune Madsen følgende:

«We are pleased to announce our 5th consecutive positive month. Year to date the fund is a global top performer amongst all categories of hedge funds, including the top performing volatility fund amongst 77 in the CBOE/Eurekahedge volatility indices. It has also significantly outperformed CTAs, the equity and bond markets.»

Skjermbilde 2016-06-07 kl. 11.29.55

Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Skriv en kommentar

3 Kommentarer på "Best i klassen!"

avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | mest stemmer
Anonym
Gjest

Er Runestone Capital Fund tilgjengelig for andre / private investorer ?

Christian
Gjest

Runestonecap.com

Christian
Gjest

Fondet et tilgjengelig, forutsatt investor profil passer. Runestonecap.com

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.