Nordnetbloggen

Bli med på Nordnet Investorkveld

Vi gleder oss til å arrangere Nordnet Investorkveld i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. Temaet for arrangementene er langsiktig investering og pensjonssparing. Du får naturligvis høre mer om Nordnets nye IPS, sparing i fond og vite mer om markedet og aktuelle aksjer akkurat nå.

Nordnet Investorkveld – Langsiktig investering og pensjonssparing

På scenen har vi vår egen spareøkonom Bjørn Erik Sættem, Investeringscoach Stian Andersen og vår splitter nye investeringsøkonom. Spareøkonomen vår kommer til å ta for seg den nye aktuelle pensjonsordningen – IPS. Du får også høre mer om hva sparestrategien: «100 % aksjer til du dør», baserer seg på. Investeringscoachen vår kommer også til å røpe en av høstens kanskje mest spennende nyheter. Stay tuned!

I tillegg til våre egne eksperter, har vi denne høsten med oss Arctic Fund Management, DNB Asset Management og Schroder. Arctic Fund Management kommer for å prate mer om verdiskaping i Norden, mens DNB Asset Mangement tar for seg multifaktorforvaltning. Du får også høre hvordan Schroder tilpasser seg klimaendringene når de gjør sine investeringer.

Du har med andre ord utrolig mye bra i vente så det er bare å melde seg på. Som alltid er det helt kostnadsfritt å delta på Nordnets Investorkveld 🙂 Inviter gjerne med deg en venn eller bekjent på arrangementet, og kom å møt oss på stand i pausen. Vi gleder oss til å møte deg!

Les mer om arrangementene og meld deg på her:

⭐BERGEN – 27. september
Meld deg på.


⭐STAVANGER – 4. oktober
Meld deg på.

⭐OSLO – 8. oktober
Meld deg på.

⭐TRONDHEIM – 8. november
Meld deg på.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert