Nordnetbloggen

Utvalgte bloggere for deg

Richard Paulsen

Gründer/Skribent
2721 artikler

Fast kommentator hos Nordnetbloggen, men leverer også spalter til E24.
Har jobbet 12 år med trading og megling, primært i aksjemarkedet og med fraktderivater. Se richardpaulsen.no for ytterligere informasjon.

Anders Skar

Norgesjef Nordnet
211 artikler

Anders er siviløkonom og Autorisert Fondsmegler med hjerte for teknologi. I hele sitt liv har han jobbet innen bank- og finansbransjen. Først som konsulent i Accenture og de siste ti elleve årene i Nordnet. Anders elsker å utfordre status quo, samt brenner for å gjøre sparing og investering enklere, billigere, mer tilgjengelig, og ikke minst morsommere for mannen i gata.

Bjørn Erik Sættem

Spareøkonom
29 artikler

Jeg er 46 år og har jobbet med sparing og pensjon i 20 år. Utdannet siviløkonom, gift, tre barn. Bor i Asker.

Jeg brenner for sparing, investering og pensjon, og tar mål av meg å bli sparernes nye vaktbikkje. Det betyr at jeg vil gi Nordnets kunder og alle andre interesserte gode råd om den langsiktige sparingen din.

Nordnet

Nordnet Norge
1051 artikler

Dette er Nordnets bruker på nordnetbloggen. Her finner du blogger, informasjon fra oss inkludert fra kundeservice, meglerbord og tidligere bloggere.

Andre bloggere

Aksjegruppen OsloMet

Student
23 artikler

Aksjegruppen OsloMet er en studentorganisasjon fra Oslo Metropolitan University. Gjennom faglige og sosiale aktiviteter ønsker vi å skape engasjement og kunnskap blant våre medstudenter på OsloMet om aksjer, børs og sparing.

Aksjeklubben BI Bergen

Student
4 artikler

Alex Laan

Speculator & risk manager
23 artikler

Fulltids trader gjennom 13+ år som trives med å lære bort og lære mer om markedet. Aldri utlært!

Tidligere Commodity Trading Advisor i USA

Alfred Berg

Fondsforvalter
30 artikler

Alfred Berg er en dedikert og selvstendig nordisk kapitalforvalter innen BNP Paribas Group. Med tilbudet deres får du tilgang til lokal kompetanse kombinert med et globalt nettverk av profesjonelle investeringsspesialister og investeringsløsninger. De er aktive i det nordiske markedet og har kontorer i Helsinki, Oslo og Stockholm med til sammen ca. 100 ansatte som spesialiserer seg på kapitalforvaltning, analyse og kundeservice.

Arctic Fund Management

Fondsforvalter
26 artikler

Arctic Fund Management tilbyr åtte forskjellige fond for investorer i alle størrelser og med ulike risikoprofiler. Med omfattende erfaring innen forvaltning og utmerket track record, skapes merverdi for kunder innenfor både aksje- og renteprodukter. Investeringsgruppen ledes av investeringsdirektør Albert Collett og består av femten personer fordelt på kontorer i Stockholm og Oslo. Les mer om Arctic-fondene på www.arctic.com/afm

Arne Kvale

Konsulent
21 artikler

Er født og oppvokst i Oslo. Har drevet aktivt med investeringer i aksjer siden 16-årsalderen. .Som følge av min interesse for aksjer har jeg tidligere blitt omtalt i Aftenposten, Dagens Næringsliv, E24, Kapital og P3

Gründer og Daglig leder i ZoopIt. ZoopIt er et deleid Schibsted selskap som revolusjonere netthandel gjennom å tilby den beste, raskeste og rimeligste levering av varer kjøpt på nett.

AWH Capital

Siviløkonomer
6 artikler

Vi er to siviløkonomstudenter ved Handelshøyskolen BI som driver investeringsselskapet AWH Capital AS.

Vi har en "Top Down" makroøkonomisk investeringsstrategi, med fokus på absolutt avkastning og risikostyring.

Dette gjør vi gjennom å forvalte en markedsnøytral portefølje, der målet er en porteføljebeta tilnærmet 0. For å oppnå dette ligger vi short med halvparten av porteføljen og long med den resterende beholdningen. Vi kan kontaktes på Kontak@awhcapital.no. For mer informasjon kan man også besøke awhcapital.no. Våre blogginnlegg er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Bendik Rønning

8 artikler

Bendik er utdannet økonom med spesialisering i finans og investeringsanalyse fra Handelshøgskolen BI. Har tidligere jobbet med personlig økonomi, finans og sparing i en av Norges største banker.

Bernt Bangstad

Styreleder i Aksjonærforeningen
31 artikler

Bernt Bangstad er styreleder i Aksjonærforeningen. Aksjonærforeningens ambisjon er å skape flere, bedre, mer bevisste og innsiktsfulle aksjonærer.

Borsgruppen UiA

Børsgruppe
39 artikler

Børsgruppen UiA er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder. Gruppens formål er å skape en sosial og faglig arena for finans- og aksjeinteresserte. Majoriteten av medlemmene er rekruttert fra siviløkonomstudiet, men vi har også folk fra matematisk finans og revisjon i staben.

borsgruppenaktie

Studentforening
8 artikler

Børsgruppen Aktie er et fagutvalg ved Handelshøyskolen BI Oslo bestående av studenter med en interesse innenfor børs og finans.

Vår investeringsprofil legger til grunn fundamentale anayser med vekt på vekstselskaper. Teknisk analyse brukes også, men i hovedsak kun for kjøp- og salgstiming.

www.borsgruppen.com

BorsklubbenNHH

Børsgruppe
41 artikler

Børsklubben NHH består av studenter fra Børsklubben ved Norges Handelshøyskole (NHH). Ved siden av å være et forum for aksjeinteresserte, administrerer Børsklubben det studentdrevne investeringsselskapet Investeringsklubben NHHS AS.

borsklubbennord

Student forening
1 artikler

Børsgruppen Nord er foreningen for børs- og finansinteresserte studenter ved Handelshøgskolen i Bodø. Vårt mål er å utvikle og ivareta studentenes interesse for de finansielle markedene.

borsklubbenuit

6 artikler

Børsgruppen NMBU

Student
6 artikler

Velkommen til Børsgruppen NMBU! Vi er deltakere av Nordnets skoleduell, og kommer i tiden fremover til å poste innlegg minst en gang i måneden. Dette for å holde bloggens lesere oppdatert på hva vi holder på med, og forhåpentligvis dere nyttig erfaring med andre.

Carnegie Fonder

Fondsforvalter
33 artikler

Vi spesialiserer oss på aksjer og rentepapirer i Sverige, Norden og på verdens vekstmarkeder. Alle våre fond forvaltes aktivt og i bunnen ligger en tydelig analyse og en bevisst filosofi. Vi investerer i et begrenset antall tilbud som vi vurderer som attraktive og som vi virkelig tror på. Filosofien kaller vi fokusert verdiforvaltning, og den har vi arbeidet etter siden starten i 1988.

Daniel Hagtvedt

Økonom
3 artikler

Masterstudent ved Norges Handelshøyskole med sterk interesse for investeringer, makroøkonomi og verdipapirmarkedet. Ønsker å skape interesse og øke kunnskap hos mine lesere slik at de kan foreta bedre finansielle beslutninger.

Deloitte

Revisjon og rådgivning
1 artikler

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. På Nordnetbloggen vil vi bidra med tips og råd om for eksempel skattespørsmål.

Delphi Fondene

Fondsforvalter
30 artikler

Delphis forvaltningskonsept skiller seg fra andre forvalteres. Vi mener at de beste forutsetninger for å treffe riktige investeringsvalg fås ved å kombinere fundamental analyse med trendanalyser.

Kombinasjonen av analysene utgjør det vi kaller for Delphi-metoden. Å skape langsiktig meravkastning på vegne av andelseierne vil alltid være vårt fremste mål.

Våre fond: Delphi Global – Delphi Europe – Delphi Nordic – Delphi Norge – Delphi Kombinasjon – Delphi Emerging

Deutsche Asset Management

ETF-spesialist
1 artikler

Stephan Agerman blogger for Deutsche Asset Management, og har jobbet i Stockholm som ETF-spesialist siden 2014. Han har 13 års erfaring i finansbransjen, og har arbeidet med ETFer siden 2009. Stephan er entreprenør og gründer av Sveriges største ETF-side/-blogg, har arbeidet som frilansjournalist og konsulent med et dedikert fokus på ETFer.

db X-trackers:
With around EUR 777 billion of assets under management (as of December 31, 2015), Deutsche Asset Management is one of the world's leading asset managers. Deutsche Asset Management’s db X-trackers exchange-traded funds (ETFs) were launched in 2007, with the platform expanding significantly since. Today, over 250 db X-trackers ETFs are listed globally, covering a variety of asset classes and representing over EUR 70 billion in assets under management (as of December 31, 2015). Deutsche Asset Management ranks as the second largest ETF provider in Europe and is one of the top five worldwide by assets, while the db X-trackers ETF range currently constitutes one of the broadest collection of index funds in Europe (source, Deutsche Bank, as of April 2015). With products listed on ten different stock exchanges in Europe, Asia and the US, db X-trackers ETFs provide investors with access to the world’s markets, covering all major asset classes.

DNB Asset Management

Fondsforvalter
8 artikler

DNB Asset Management tilbyr fond for den mest trygghetssøkende, til den mest risikovillige. Målet til DNB Asset Managements forvaltere er å gi deg best mulig avkastning innenfor den risikoen fondets rammer setter.

East Capital

6 artikler

Kort om East Capital: Vi er en uavhengig og privateid aktiv kapitalforvalter spesialisert på fremvoksende (Emerging Markets, EM) og «frontier» markeder (Frontier Markets, FM). Etablert i Stockholm i 1997, opprinnelig som en ekspert på Øst-Europa. Siden den gang har selskapet vokst og vi tilbyr nå daglig handlede UCITS fond som dekker Øst-Europa, EM Asia, samt globale Frontier Markets. Totalt forvalter vi ca. 2,3 milliarder dollar. Vi har i dag kontorer i Stockholm, Moskva, Tallinn, Hong Kong, Dubai, Luxembourg og Oslo.

Forvaltningsfilosofien er basert på aksjeseleksjon underbygget av lokal innsikt og kompetanse. Vi gjør over 1000 selskapsbesøk i året for å virkelig forstå den underliggende forretningen, og for å finne investeringsmuligheter der vi som minoritetsaksjonær deler interesser med eiere og ledere. Vi investerer i selskaper som tilbyr vekst til en rimelig pris, altså en verdiorientert vekst-forvaltning. Vi er en fundamental investor, hvilket betyr at det ikke er vårt hovedmål å generere meravkastning på kort sikt (da gjerne psykologi, momentum og sentiment er de primære driverne), men snarere finne feilprisede aksjer der vi ser en sterk underliggende utvikling. Tanken er at disse selskapene skaper verdier markedet vil prise inn i løpet av en markedssyklus på 3-5 år.

Eivind Berg

Privatperson
4 artikler

Blogger om personlig økonomi, med hovedfokus på sparing og investering, på eivindberg.no.

Elin Helander

Hjärnkoll på pengar
17 artikler

Kognitionsvetare på spar-appen Dreams och grundare till Moneymind - ett initiativ för att öka medvetenhet hur beteende och ekonomi hänger ihop. Skriver på bok om hur du får Hjärnkoll på pengar! Utbildad kognitionsvetare och jobbade tidigare med hjärnforskning på Karolinska institutet.
Twitter: elinhelander
Instagram: elin.helander

Fabian Grapengiesser

4 artikler

Jeg har jobbet lenge med forretningsutvikling, blant annet som ansvarlig for nettbanken og mobilutvikling hos SEB. Jeg startet utviklingen av Sharville på slutten av 2010.

Fondsfinans Kapitalforvaltning

Fondsforvalter
24 artikler

Fondsfinans Kapitalforvaltning er en frittstående norsk fondsforvalter. Vi har en aktiv og verdibasert tilnærming til vår forvaltning.

Vi forvalter åtte verdipapirfond; fire rene aksjefond, et kombinasjonsfond og tre fond som plasserer hovedsakelig i norske rentepapirer.

FORTE Fondsforvaltning

Forvaltning
4 artikler

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig fondsselskap, som holder til i Trondheim. Selskapet ble etablert i 2010 og vi står for lokal tilhørighet med nasjonal gjennomslagskraft. Forte Fondsforvaltning tilbyr tre aksjefond og tre rentefond og har meget gode prestasjoner å vise til innen både aksje og renteforvaltning. Vår lokale tilhørighet har blant annet gitt våre kunder aksjefondet FORTE Trønder, det mestselgende fondet hos Nordnet i 2016. Vår investeringsstil er aktiv og vi søker å gi våre kunder høyest mulig absolutt avkastning over tid.

Gunnar Asbjørn Bergstrand

IT-konsulent og investor
6 artikler

Gunnar jobber som IT-konsulent for et større selskap i Norge. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiA samt en mastergrad i IT og økonomi fra CBS i København, hvor han skrev masteroppgave om kunstig intelligens i samarbeid med DNV GL. Han har en stor interesse for aksjer og er tidligere leder og en av grunnleggerne av Børsgruppen UiA.

Håkan Nyberg

Tidligere Administrerende direktør
4 artikler

Tidligere Administrerende direktør for Nordnet mellom august 2012 og juni 2017. Født 1959. Mastergrad i anvendt matematikk fra Kungliga Tekniska Högskolan. Tidigere administrerende direktør forEnterCard International og før det sjef for Swedbank.

Henrik Oseberg

Student
13 artikler

19 åring med brennende interesse for børs og finans.
Posisjoner blitt tatt på grunnlag av tekniske indikatorer.

Holberg Fondene

Fondsforvalter
137 artikler

Holberg Fondsforvaltning AS ble etablert våren 2000 og har sitt hovedkontor i Bergen. Vår forretningside er å være en uavhengig og preferert nisjeaktør innen fondsforvaltning, med markedets beste kundekommunikasjon. Selskapet tilbyr god og oversiktlig kunderapportering og effektiv markedskommunikasjon gjennom Holberggrafene.

Bruk av fond er den enkleste og mest effektive måten å forvalte penger på og Holberg Fondene tilbyr 4 aksjefond, 2 pengemarkedsfond og 2 obligasjonsfond. Selskapets investeringsunivers innenfor aksjer er globalt med Norden som utgangspunkt. Innenfor renter tilbyr selskapet effektiv likviditetsforvaltning med norsk fokus og forvaltning av kredittobligasjoner med bred nordisk portefølje.

Investtech

Analyseselskap
450 artikler

Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i våre analyser, samt er publisert i flere interessante forskningsrapporter. Her er også flere analyser testet med meget gode resultater.

John Peter Tollefsen

3 artikler

John Peter Tollefsen er daglig leder i AksjeNorge. AksjeNorges formål er å gi nordmenn økt kunnskap om og innsikt i den betydning aksjemarkedet har for den enkeltes langsiktige sparing og for næringslivets tilgang til risikokapital.

KLP

Fondsforvalter
18 artikler

KLP skal levere trygge og konkurransedyktige pensjons-, finans- og forsikringstjenester til offentlig sektor, virksomheter med tilknytning til denne og deres ansatte.

Landkreditt Forvaltning

Fondsforvalter
4 artikler

Landkreditt Forvaltning er en del av Landkredittkonsernet. Vi forvalter i overkant av 4 milliarder kroner i fire fond, to rentefond og to aksjefond.

Lars Mørland Knudsen

Kreftforsker
11 artikler

Doktorgradsstipendiat innen kreftforskning med Master of Science i molekylær biovitenskap som interesserer seg for aksjer og investering.

Lasse Rydgren

Finans
5 artikler

Client Support Specialist i Infront. Min investeringsstrategi består hovedsakelig av teknisk analyse (men ser også litt på fundamental data) der jeg følger lange trender i markedet. Jeg analyserer aksjer og indekser utifra tekniske indikatorer, men ser også på fundamentale forhold. Min investeringsportefølje består av aksjer, fond og ETF'er med bred diversifisering innenfor mange sektorer. L

For de som ønsker hyppigere kommentarer, følg meg på Twitter @LasseRydgren

Mads Johannesen

Investeringsøkonom
17 artikler

Jeg er Nordnets investeringsøkonom.

Baserer investeringene mine på kvantitativ analyse av stabile selskaper med solid direkteavkastning og god inntjening på lang sikt. Liker spesielt selskaper som har vollgraver og bransjer der inngangsbarrierene er store.

Har tidligere swing tradet og veddemål med relativt kort horisont kan fortsatt forekomme.

Prøver å kommentere og grunngi alle mine investeringer. Dette vil jeg kommunisere ut på Shareville og Nordnetbloggen

Følg meg også gjerne på Twitter: MadsNordnet Her legger jeg ut interessante ting i forhold til markedet og henter ny inspirasjon og ideer fra dyktige personer og selskaper

Marcus Hippe

Langsiktig fundamental investor
12 artikler

Jeg er 21 år gammel, og har rundt 6 års erfaring med aksjemarkedet. Ved siden av investeringer studerer jeg statsvitenskap og samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo.

Jeg startet å investere i aksjer med konfirmasjonspengene mine som 15 åring. jeg har en langsiktig investeringshorisont, og vektlegger i stor grad kvalitative fundamentale faktorer ved vurdering av selskaper.

Blogginnlegg vil i stor grad dreie seg om langsiktige verdi-investeringer, makroøkonomiske trender, samt råd vedrørende sparing i fond. I tillegg vil jeg generelt skrive om spennende ting som skjer på børsen. E-post: marcus.hippe@nordnet.no

Morningstar

18 artikler

Morningstar er en uavhengig leverandør av finansiell informasjon og analyse.

Nasdaq

Leder aksjer & derivater Nasdaq Norge
16 artikler

Pål Sætre er utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Pål har 15 års erfaring fra ulike roller i det norske finansmarkedet, inkludert NOS Clearing ASA, AKJ Inc., SEB Enskilda og siden 2010 i Nasdaq i Norge. Han har de siste fem årene ledet Nasdaq sin satsning på norske aksjer og derivater.

Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Nordea Asset Management

9 artikler

Nordea Asset Management (NAM) er Nordens ledende kapitalforvalter med mer enn NOK 2000 mrd under forvaltning, og er en av Europas raskest voksende kapitalforvaltere. Nordea har flere fondstyper å velge mellom med ulike risikoprofiler innen aksjefond, kombinasjonsfond og rentefond. Fond anbefales for deg som sparer både kortsiktig og langsiktig. Nordea er opptatt av klima og bærekraft. Alle våre aktivt forvaltede fond følger retningslinjer for ansvarlige investeringer, bl.a. prinsipper utviklet av FN (PRI). For deg betyr det at dine sparepenger forvaltes ansvarlig og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi
4 artikler

Norsk Familieøkonomi tilbyr personlig økonomisk og juridisk rådgivning til våre mange tusen medlemmer.

North Sea GEM

Fondsforvalter
2 artikler

North Sea GEM er et fondsselskap basert i Stavanger. Selskapet forvalter fodet Nordsjø Kombinasjon som er tilgjengelig på Nordnet.

ODIN Forvaltning

Fondsforvalter
49 artikler

ODIN Forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Vi investerer i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre har oversett. Slik jobber vi hver dag for å skape verdier for fremtiden på vegne av våre kunder.

Oslo Børs

Børs
164 artikler

Oslo Børs ASA ble grunnlagt i 1819 og opererer i dag de eneste regulerte verdipapirmarkedene i Norge. På markedsplassene til Oslo Børs knyttes lokale og internasjonale investorer effektivt sammen med børsnoterte utstedere. Investorbeskyttelse og overvåking av markedsadferd kombinert med attraktive verdipapirer utgjør kjernen i vårt ønske om å tilby våre brukere en førsteklasses arena for denne type virksomhet. Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter på sine markedsplasser.

Nordnet publiserer nyheter fra Oslo Børs sin hjemmeside, twitter-meldinger og nyhetsbrev, med Oslo Børs sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av Oslo Børs. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Peter Warren

244 artikler

Peter C. Warren har over 30 års erfaring innenfor finansmarkedene som trader, market maker og forvalter. Han har utdannelse innen økonomi, statsvitenskap, etterretning og psykologi. Er kritisk til etablerte sannheter og sterk motstander av gruppetenkning.

Private Banking

private banking-bloggen
7 artikler

På denne blogg-brukeren henvender vi oss til Private Banking kundene våre. Her blogger vi om tjenesten vi tilbyr og fordelene dere får ved å være Private Banking kunde her hos oss. Vi publiserer også markedsrelatert innhold som skal fungere som inspirasjon for fremtidige investeringer. Her får dere også høre fra anerkjente personer innen ulike fagområder.

Robin Øvrebø

Langsiktig, verdiorientert investor
61 artikler

Har en MSc i politisk økonomi fra BI og har vært aktiv i aksjemarkedet i 9 år. Jeg er en langsiktig, verdiorientert investor og forsøker å tenke som en bedriftseier. Dette innebærer at jeg ser etter kvalitetsselskaper til en fornuftig pris, som jeg kan holde i hvert fall 3 år. Jeg mener det er kombinasjonen av kvalitet og fornuftig pris, i tillegg til tålmodighet, som skaper god avkastning i aksjemarkedet.

Du kan følge min investeringsportefølje på Shareville: Robin_Øvrebø

Du kan også følge meg på Twitter som robinovrebo.

For epost kan jeg treffes på robin.ovrebo@gmail.com

Roger Kristiansen

Teknisk & sentiment analytiker
22 artikler

Roger Kristiansen driver nettstedet www.taktiskinside.com, som er en side for chartdrevet Makro- og Sentimentanalyser. Roger Kristiansen har 27 års erfaring fra finansmarkedet som trader, aksjemegler og forvalter. Tidligere forvalter og hedgefondforvalter hos Tycoon Industrier, Øystein Stray Spetalen, Saligia Asset Management/Øystein Stray Spetalen, Sector Asset Management, Vosko AS / Tore Aksel Voldberg, Handelsbanken Markets, Norse Securities, Sundvall ASA og Tekan Aktiv Forvaltning ASA.
I de publiserte analyser vil du oppleve at Roger Kristiansen i perioder publiserer analyser som går imot oppfatningene til din aksjemegler, fundamentalanalytikere eller den allmenne oppfatningen i media/investorer. Dette fordi når for mange investorer tenker likt vil risikoen i de enkelte aktivaklasser øke kraftig. Roger Kristiansen benytter tekniske- og sentiment verktøy som ikke er bredt anvendt i det norske markedet.

SKAGEN Fondene

Fund Manager
26 artikler

Vi deler markedsnyheter, fondsoppdateringer, sparetips, og hører gjerne fra deg! Vurder eller kommenter innleggene våre - vi synes det er gøy med tilbakemelding.

Skattebetalerforeningen

Interesseorganisasjon
3 artikler

Skattebetalerforeningen er en selvfinansiert interesseorganisasjon med visjon om å gjøre din skattehverdag enklere. Foreningen ble stiftet i 1952, er partipolitisk nøytral, og har hjulpet og veiledet en lang rekke skattytere i 60 år. Vi har om lag 17.000 medlemmer - så vel privatpersoner som næringsdrivende og bedrifter.

Besøk www.skatt.no for mer informasjon.

STOH Kapital

Børsgruppe
40 artikler

STØH Kapital er utvalget for aksjer og investeringer ved NTNU Handelshøyskolen. Vi forvalter et fond på vegene av studentforeningen ved Handelshøyskolen og møtes ukentlig for å diskutere aksjer, obligasjoner og finansmarkedet.

Storebrand Asset Management

Fondsforvalter
3 artikler

Storebrand Asset Management er Norges største private kapitalforvalter med 620 milliarder kroner til forvaltning. Vi ønsker å gjøre fondssparing enkelt og tilgjengelig for deg som kunde. Fellesnevneren for alle våre fond, er at de skal være lette å forstå, gi verdi for pengene og være bærekraftige. Du skal være trygg på at kapitalen investeres på en ansvarlig måte.

Med over 20 års erfaring innenfor bærekraftige investeringer, er bærekraft en naturlig del av vårt DNA. Likeså at du som kunde skal få god avkastning til rett pris.

Storm Capital Management

Fondsforvalter
7 artikler

Storm Capital Management er et uavhengig forvaltningsselskap med fokus på høyrente obligasjoner i de nordiske markedene. Vi forvalter i dag Storm Bond Fund (nordisk High Yield fond) og Storm Real Estate ASA (et børsnotert eiendomsselskap notert på Oslo børs). Storm Capital Management eies av Morten E. Astrup som er investeringsdirektør og største investor i Storm Bond Fund. Selskapets hovedkontor ligger i London, med avdelingskontorer i Oslo.

Thomas Myrholt

5 artikler

Thomas har 7 aktive år i aksjemarkedet og tar for tiden en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole.

Thomson Reuters Markets

Market Data
198 artikler

Thomson Reuters is the leading source of intelligent information for the world's businesses and professionals, providing customers with competitive advantage. Intelligent information is a unique synthesis of human intelligence, industry expertise and innovative technology that provides decision-makers with the knowledge to act, enabling them to make better decisions faster. We deliver this must-have insight to the financial and risk, legal, tax and accounting, intellectual property and science and media markets, powered by the world's most trusted news organization.

Verdi NTNU

Finansgruppe
13 artikler

Verdi NTNU er finansgruppen for studenter ved NTNU i Trondheim. Verdi forvalter et veldedighetsfond, konkurrerer i Skoleduellen, og arrangerer foredrag med anerkjente personer innenfor økonomi og finans.

Verdipapirfondenes Forening

Forening
5 artikler

Verdipapirfondenes forening er en serviceorganisasjon for selskap som har konsesjon til å drive fondsforvaltning og/eller aktiv (individuell) forvaltning. Nordnet publiserer nyheter publisert av VFF på deres hjemmeside og nyhetsbrev, med VFF sin godkjennelse. Lesere kan i denne sammenheng ikke forvente at kommentarer besvares av VFF. Blogginnleggene er aldri ment å oppfattes som kjøps- og/eller salgsanbefalinger i spesifikke verdipapir eller instrumenter for den enkelte leser.

Vetle Forsland

Hedge Fund intern
2 artikler

18 år gammel fyr med profesjonell erfaring i aksjemarkedet. Leter etter aksjer forsømt av de fleste - kommer til å skrive om interessante muligheter i markedet du ikke får lese om i Finansavisen.

E-post: vetlevkf@hotmail.com
Twitter: vetleforsland

Waleed Ahmed

Student
6 artikler

Jeg er en kunnskapssøkende og detaljorientert 23 år gammel finansstudent ved Handelshøyskolen BI med brennende interesse for finans og børs. Gjennom teknisk- og kvantitativ analyse og deep learning har jeg mestret kunsten å spekulere framtidige prisbevegelser basert på historisk data. Jeg har en genuin interesse og lang erfaring med forex trading, langsiktig investering i aksjer og IT erfaring.

wellsfargo

4 artikler

At Wells Fargo Asset Management, we strive to help our clients achieve their financial goals through top-tier investment solutions managed by specialised investment teams that are supported by independent risk management and backed by superior, collaborative service. With US $488 billion in assets under management, Wells Fargo Asset Management has 36 autonomous investment teams with specialised expertise and proven processes; 1,600 dedicated team members, including more than 500 investment professionals; and a global reach with offices and clients around the world. (as of 30 June 2015)

WisdomTree

2 artikler

Om Boost ETP

Boost er utvalget vårt av sikrede børsomsatte produkter, tilgjengelig på tvers av aktivaklasser (aksjer, råvarer, renteinstrumenter, valutaer og alternativer) og i både ugirede og girede formater (-5x til 5x).

Xtrainvestor

Investornettverk
189 artikler

Xtrainvestor.com-sfæren har p.t. ca 15.000 private medlemmer hvor nyheter, trades, vurderinger og analyser deles fortløpende.

Nordnets Investorbrev
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert