Nordnetbloggen

BørsXtra 19.juni: Ludv Lorentzen inn i RENO, Storebrand selger, ukeporteføljer

RENO NORDEN:
Ludvig Lorentzen AS – 8% eier i Opera og tidligere større eier i bl.a. Funcom og Mamut – har kjøpt 2,5% av RenoNorden i perioden 8-14.juni. I tillegg kan mistenkes at kjøp av en post på 1,1% plassert på ABG meglerkonto også tilhører dette selskapet.
PHOTOCURE/TARGOVAX/PCIB:
Radiumhospitalet har solgt 70.000 aksjer i Photocure, 600.000 aksjer i Targovax og 50.000 aksjer i PCI Biotech. Dette utgjorde henholdsvis 7%, 15% og 3% av deres aksjebeholdning i disse selskapene uken før.
FORTSATTE UTTAK FRA STOREBRAND VEKST:
Storebrand Vekst har solgt aksjer i de fleste porteføljebedrifter siden nyheten kom om at forvalter Andres Lorentzen skifter beite. I perioden 8-14.juni solgte fondet igjen «all over» og reduserte spesielt mye av sin relative eierandel i Data Respons, Weifa, Link Mobility, NEL og Thin Film.
WEIFA:
QVT har gjennom sine to fond solgt til sammen 352.000 aksjer og eier nå 1,91 millioner aksjer. De har dermed redusert sin eierandel til 5,2%.
I TTS har Eigil Spetalens Kristianro AS redusert med 270.000 aksjer til 446.000. Paal Myhrvangs First Partners har kjøpt 103.000 og eier nå 926.000 aksjer.
UKEPORTEFØLJE:
DNB tar denne uken inn Bank Norwegian mens Europris forsvinner ut. Sparebank 1 Markets tar inn KongsbergGruppen mens B2 Holding går ut.
OLJEPRIS:
Saudi-Arabias industri- og energiminister Khalid Al-Falih sier i et intervju med den saudiske avisen Asharq al-Awsat at markedet vil rebalanseres i fjerde kvartal og påpeker at markedet fokuserer på lagertall fra USA mens de har mindre oppmerksomhet knyttet til fallende lagertall i OECD og en kraftig reduksjon i flytende lagre.
SWEDBANK ANBEFALER
Swedbank-analytiker Andreas Bertheussen anbefaler kjøp av Data Respons, Scatec Solar og REC Silicon.
CHATKANAL FOR DIN FAVORITT:
…..og husk at din favorittaksje nå har en dedikert chattekanal på xtrainvestor.com. Vår nye modell der man kan chatte/lese kun om en aksje eller et interesseområde har fått meget god tilbakemelding. Kommentarene i kanalene blir spart slik at du kan se eldre historikk.
Vil du ha BørsXtra tilsendt på mail? Registrer din emailadresse her: http://www.xtrainvestor.com/nb/news-subscribe
Bli medlem:
http://www.xtrainvestor.com   og/eller https://www.facebook.com/groups/aksjekunnskap/
Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert