Nordnetbloggen

BørsXtra 19/9: Snipp snapp snute…, panthaverne kan få stor NSG-gevinst, Infront mot børs

RENO: Reno Norden går konkurs og aksjen er følgelig stanset fra handel på Oslo Børs. 150 kommuner rammes av konkursen.

NORSKE SKOG: I en sammenligning med andre børsnoterte papirprodusenter, kan pantehaverne se ut til å bli sittende med verdier som er verdt 170 prosent av gjeldens pålydende. Det forutsetter riktignok en verdsettelse av aksjekapitalen tilsvarende et sunt selskap – noe det ser ut til å bli etter refinansieringen.Men det er ikke mer spekulativt enn at totalkapitalen gis verdi på 6 milliarder kroner i regnestykket. Det er på linje med StoraEnso og UPM-Kymmene med Norske Skogs anslåtte EBITDA på 700 millioner. (FA)

SECTOR ANBEFALER: Forvalter Jannik Arvesen i Sector Asset Management anbefaler kjøp av Sparebank 1 Østlandet, Subsea 7 og ABB mens norske eiendomsselskaper og rigg, supply og seismikk generelt anbefales solgt. (FA)

SAS: Nordea oppgraderer aksjen fra hold til kjøp.

SHORT INTEREST TRADING MODEL: Basert på utviklingen i shortinteressen så anbefaler Sparebank 1 Markets kjøp av Bakkafrost, BW LPG, Schibsted og Norwegian Air basert på sin short interest trading model mens DNO anbefales solgt.

INFRONT: Den finansielle tjenesteleverandøren skal på børs med planlagt verdi på mellom NOK 433-498 millioner før de emitterer for NOK 100 millioner. De tre dominerende aksjonærene med til sammen drøye 90% av aksjene vil samtidig gjøre nedsalg på mellom 33-40% av sitt innehav.

XTRAINVESTOR.COM : Vårt investornettverk passerte i dag 8000 verifiserte medlemmer i fint driv. I neste uke kommer forhåpentligvis en større oppgradering med økt brukervennlighet. Det som skiller Xtrainvestor fra alle andre er kravet om bruk av virkelig navn når man skriver – dermed søker vi å unngå all villedende informasjon og «irregulær» språkbruk som ellers florerer.

Xtrainvestor
Investornettverk

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert