Nordnetbloggen

Bull & Bear med opp til 20X gearing!

På forespørsel fra kundene våre har vi nå lansert nye produkter som passer for deg som søker ekstreme svingninger. Nå finner du Bull & Bear-produkter på indeksene OMX30, DAX og S&P 500 med hele 18 og 20 (!) ganger gearing på Nordnet Markets – handelsplassen vår for børsnoterte produkter. Du får altså 18 eller 20 ganger prosentvis avkastning i forhold til bevegelsen på den underliggende indeksen.

Produktene egner seg for deg som er kortsiktig trader, og som ønsker å sikre porteføljen din fra den ene timen eller dagen til den andre.
Med f.eks kun 2500,- kr  i disse produktene får du altså en eksponering på hele 50 000,- kr mot underliggende indeks. På grunn av lavere likviditet er det dessverre ikke mulig å lage tilsvarende produkter på Oslo Børs med eksempelvis OBX-indeksen som underliggende.

Les også mer om forskjellen mellom Bull & Bear og Mini Futures.

Merk! Med disse produktene er det veldig stor sannsynlighet å tape penger, og du må ta en hensiktsmessighetstes på nordnet.no for å få lov til å handle dem. Det er veldig viktig å forstå hvordan slike produkter fungerer før du investerer i dem. Nedenfor kan du se video og nettkurs som forklarer hvordan Bull & Bear fungerer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert