Nordnetbloggen

Fantastiske Apple – Iphone

Jeg er imponert over Apple. Tirsdag åpnet Apple for forhåndsbestillinger for den nye iPhone 4 (i Norge kommer den i løpet av juli). Pågangen var så stor at vi kunne lese om nettbutikker som kræsjet. Til tross for alle tekniske problemer kan Apple melde at de har forhåndsbestillinger på 600.000 iPhone telefoner fra sine egne butikker og fra operatøren AT&T. Lanseringen av iPad rundt påsketider skapte tilsvarende hysterier – folk lå i kø i flere dager for å sikre seg de første iPadene. Ganske imponerende!

Apple har en utrolig sterk posisjon i markedet – de kjøper knapt nok reklame, men allikevel så jager forbrukerne produktene deres som gale. Hva er det med Apple og hvordan får de det til? Det er ingen tvil om at Apple leverer særdeles brukervennlige produkter med høy kvalitet. De er også helt i front når det kommer til å drive den teknologiske utviklingen med nye innovative produkter og tjenester. Men en del av suksessen til spesielt iPhone ligger i at andre også utvikler produkter og tjenester som gir telefonen ekstra verdi. I dag lanserer Nordnet en ny versjon av vår populære app for aksje- og fondshandel.

Jeg har lenge vært tilhenger av Nordnets WinTrade Mobil – en mobiltjeneste som fungerer på de fleste mobiltelefoner. Jeg må innrømme at etter å ha trykket meg rundt i vår nye iPhone app, så er dette et steg videre når det kommer til brukervennlighet og finneser. Det som i tillegg gleder meg med vår ny iPhone app er at den er tilgjengelig for alle, ikke bare nordnetkundene. Hvem som helst kan gå til Apples App Store og laste den ned, og ta den i bruk. Har du en iPhone så kan du rett og slett ta med deg børsen på beachen i sommer!

Se komplett demo for Nordnets iPhone App på YouTube.

//Anders

PS, Apple er børsnotert på Nasdaq. Følg aksjen her

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert