Nordnetbloggen

Forsetter veksten i teknologisektoren?

Teknologisektoren hadde en sterk utvikling i fjor med over 40 % avkastning. Nå står vi midt i rapporteringssesongen for selskapene.

Så langt har resultatene overgått analytikernes forventninger. Helse-sektoren har vist de beste resultatene, men nå står teknologi for tur. Det er duket for kvartalsrapporter fra en rekke teknologiselskaper: Microsoft, Facebook, SAP, Alibaba, Alphabet/Google og Amazon. Siden teknologiselskaper har stått for mye av aksjemarkedets inntjening de siste kvartalene vil rapportene fra disse selskapene ha betydning for hele markedet.

Vi tror på fortsatt vekst i teknologiselskapene

Erling Thune – forvalter av DNB Teknologi mener at det fortsatt er oppside og vekst i en rekke teknologiselskaper. Alphabet/Google er et av selskapene han trekker frem. Det er et selskap som er kjent for alle og tjener penger på søk, youtube og maps. Det eier i tillegg 80% av mobilmarkedet med android. Så hvordan kan dette selskapet fortsette og vokse fremover? Vi tror det har utviklingspotensialet med maps og reklamekroner fra Youtube. Google er også verdensmestre innenfor computervision. Vi er i en veldig tidlig fase innenfor kunstig intelligens – så her blir det spennende å se hva som skjer fremover.

Se Erling Thune, en av forvalterene i DNB Teknologi,  fortelle om utsiktene for 2018 og om  DNB Teknologi i vedlagte lenke.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert