Nordnetbloggen
Nordnet Norge
Nordnet Norge

Infront Web Trader – bli kjent med vår nye handelsapplikasjon

I desember kan du vinke farvel til den gamle handelsapplikasjonen vår, Wintrade. Vi har inngått et samarbeid med Infront og kan tilby handelstjenesten Infront Web Trader i stedet. Vi gjør dette rett og slett fordi Wintrade har gått ut på dato, og vi ønsker å ha det beste tilbudet for sparing og investering i markedet. Og det betyr at vi har måttet gjøre noe. Infront er en ledende aktør på handelstjenester, og da er det naturlig at vi tilbyr denne tjenesten via dem.

– Med Infront Web Trader får vi tilgang til teknologi som er tilpasset dagens aktive investorer, sier Anders Skar, Norgesjef hos Nordnet.

Hvis du har lyst å teste Infront Web Trader kan du gjøre det helt gratis i 14 dager. Finn ut mer om den nye handelstjenesten her.

Stadig nye oppdateringer

Flere av kundene våre har allerede testet den nye handelsplattformen, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Basert på disse har vi nå gjort noen oppdateringer og har forbedret den teknisk analyse-delen og gjort det enklere å personalisere arbeidsflater.

Tilbakemeldinger fra kundene våre

Vi jobber tett med Infront om å forbedre handelsapplikasjonen, både for de som ikke har brukt lignende før, og for de som er vant med Wintrade. Hvis du har flere tilbakemeldinger er vi takknemlige for dem slik at vi sammen med deg og Infront kan utvikle en moderne og brukervennlig handelsplattform.

Nedenfor kan du se de vanligste spørsmålene og tilbakemeldingen vi har fått angående Infront Web Trader.

Jeg liker ikke den sorte bakgrunnsfargen

Den sorte bakgrunnsfargen er populær blant mange aktive investorer, men du kan enkelt endre bakgrunnsfargen til hvit. Det gjør du oppe i høyre hjørne under Innstillinger. Her kan du også endre språk og valuta.

Hvor finner jeg mine egne kurslister?

Du kan ikke se dine egne kurslister fra Wintrade eller fra nordnet.no, men du kan enkelt lage nye personlige kurslister. Du kan klikke på Mine lister lengst nede på skjermen under Verktøy. Under Mine lister kan du lage en helt ny kursliste og så velge aksjene og de andre instrumentene du vil følge. Du finner også fine egne kurslister i sidefeltet under Mine lister.

Kan jeg ikke lage egne arbeidsflater, slik som i Wintrade?

Jo, du kan også lage egne arbeidsflater i Infront Web Trader. Vi arbeider nå med å forbedre mulighetene slik at du enkelt kan opprette arbeidsflater slik som du kan i Wintrade i dag. Snart kan du velge mellom ulike kurslister, og om ikke lenge får du også muligheten til å velge hvilke kolonner du kan se i kurslistene.

Jeg kan ikke se ordredybden?

Ordredybde inngår ikke i grunnpakken for Infront Web Trader. I løpet av testperioden kan du kontakte Nordnet for å aktivere tilleggstjenester. Etter testperioden aktiverer du tilleggstjenester lengst oppe til høyre i menyalternativet, velg Min profil og abonnement. Legg merke til at tilleggstjenester er betalingstjenester utover grunnpakken.

Jeg kan ikke se realtidskurser på Nasdaq?

Realtidskurser fra Nasdaq er tilleggstjenester i Infront Web Trader, og inngår ikke i grunnpakken som det gjorde for Wintrade. Infront krever en distribusjonsavgift for å tilby denne kursinformasjonen.

Vil du lære mer?

Hvis du har noen spørsmål om den nye handelsplattformen eller om du trenger hjelp til å komme i gang kan du kontakte oss.

Du kan bli med på gratis nettkurs hvis du vil bli enda bedre kjent med Infront Web Trader. Vi holder kurs 15. november og 1. desember. Meld deg på her. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

12
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
svarsnart
Gjest
svarsnart

muligheter for pair-trading og arbitrage hadde vært svært ønskelig. ellers liker jeg det jeg ser i demoen så langt.

Frank
Gjest
Frank

Hva blir den månedlige kostnaden på Infront Web Trader, når du ønsker samme tjenester som i wintrade, dvs. realtidskurser og ordredybde (5 nivåer) ? dette er grunnleggende tjenester for i hele tatt ha noe som helst utbytte av et traderprogram….

Thomas
Gjest
Thomas

Helt latterlig at dere tar 150kr per måned for ordredybde i tillegg til 99kr for WebTrader, som erstatning for Wintrade som hadde begge deler til 99kr.

kjell
Gjest
kjell

Dette er noe vi ikke likte,en forutsetning for å kjøpe og selge aksjer er å kunne se en ordre bok.meget dårligt.

Nordnets Investorbrev
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert