Nordnetbloggen

Kl 11.44: Rigg og sosiale medier!

Tor Olav Trøim kjøper 200k aksjer i Seadrill, gjennom en TRS avtale som er en populær finansieringsform for større kunder. I tillegg melder selskapet om økt utbytte. Der er heller ikke lenge igjen før John Fredriksen må kjøpe tilbake aksjene han solgte på 235 kr. Opsjonen var gjort på 90 dager, og den har forfall 1. Juni. Aksjen kan stige frem til da, men må opp 7-8% for å komme over det kritiske nivået. Vi har vel sett større underverk i aksjemarkedet før…

Selv om 2 mrd USD høres ut som mye penger, er det ikke allverdens for JPMorgan, som hadde planlagt tilbakekjøp av egne aksjer for hele 15 mrd USD. Kursen har nå falt så mye, at den nærmer seg bokførte verdier på $34. Hvis du tror at ledelsen nå rydder opp, sparker de ansvarlige, og forandrer risikoprofilen frem over, skal du kjøpe aksjer. Hvis du mener Jamie Dimon har mistet kontrollen og det kan dukke opp flere «skandaler», bør du ligge unna.

Husk at du kan følge Nordnetbloggen på Facebook, gjør en «like» på http://www.facebook.com/Nordnetnorge !

I tillegg vil jeg anbefale å bruke Twitter. Det er mye støy der, husk derfor å være flink til å «avfølge» de man ikke synes kommer med fornuftige innspill. Det viktigste er å ha en twitterfeed som ikke er overveldende, men gir deg akkurat det du ønsker. Mitt Twitter handle er @richardpaulsen og følg gjerne @SisselNordnet også, som skriver om sparing her på Nordnetbloggen.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert