Nordnetbloggen

Kl 12.17: Ikke langt igjen til årsbeste på OSEBX!

I mars snudde Oslo Børs på 436 poeng, og nå ligger vi i overkant av 430. Det er altså under 1.5% igjen til vi tangerer årets høyeste notering. Det var ikke mange som ventet det i sommer, og akkurat derfor kommer vi mest sannsynlig til å ta ut dette nivået. Private og institusjoner er underinvestert, og det betyr at det kan komme inn nye kjøpere på høyere nivåer. Nå har jeg riktignok mast om dette i en uke, så da skal jeg prøve å ikke gjenta meg selv for mange ganger.

Aker Solutions er kun 3 kr unna toppnotering, mens PGS tar seg en pause etter tre gode dager i markedet. Ingen dramatikk. DNB er sikkert ned fordi Standard Chartered i UK er ned -24% på anklager om Iran handel. Det burde ikke gjøre noe med inntjeningen til DNB, og således seiler den opp som en kjøpskandidat på denne svakheten. Hvorfor skal DNB bli dratt med i dragsuget?

Den 21. August drar Nordnet i gang med høstens første kveld med selskapspresentasjoner. Kl 17-20.00 vil dere få høre Nordic Semiconductor, Vizrt og Thinfilm. Dette er blant favorittsektorene mine, og av tidligere erfaring er disse presentasjonene veldig lærerike. Meld dere på nordnetskolen@nordnet.no

Jeg kommer til å presentere selskapene nærmere seminardato.

Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert