Nordnetbloggen

Kl 18.07: Uken er slutt!

Algeta ble tung i dag, og som jeg skrev på morgenrapporten er det mulig utsettelser i kommersialiseringen av Alpharadrin som dukket opp som en utfordring. DETNOR meldte om oljefunn, og AKSO fikk på seg noen «ukesluttselgere» inn i de to siste timene i dag. Jeg jobber med et lengre stykke om Funcom, og fadesen i sommer. Her er det mye å gripe fatt i, og inspirasjonen fikk jeg fra en megler som jobbet emisjonen for 8 uker siden. At sjefen slutter dagen før lansering, og deretter dumper aksjer, er mildt sagt frustrerende for alle involverte. Jeg håper på litt mer «juicy details» i helgen.

Oljeserviceanalytiker John Olaisen gikk fra Carnegie til ABGSC i sommer, og hans favoritt case har vært EMGS. De tre siste kronene på oppsiden kom etter at han begynte i den nye jobben 1. august, og det hadde vært spennende å se om ABGSC har vært storkjøper disse ukene. Det ville ikke overrasket meg!

S&P 500 ligger 3 punkter unna årets høyeste notering på 1419, og har steget gode +10% i sommer. Kommer det en spesifikk negativ nyhet, som kan bevege markedet er jeg ikke redd for å anbefale cash eller at man skal være forsiktig, poenget er at vi mest sannsynlig kan oppleve gode nyheter i høst og da er det masse oppside på indeksene. Bedring i arbeidsmarkedet i USA? Fortsatt prisoppgang innen eiendom, og fallende europeiske renter?

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert