Nordnetbloggen

Kl 19.55: Presentasjoner ferdig.

Nå har vi hatt en fin runde med Nordic Semiconductor, VIZRT og ThinFilm. Jeg kommer med et sammendrag i morgen, og jeg skal se om vi kan legge ut presentasjonene. Det skal alltid lønne seg å møte opp! Takk til alle som kom i dag, og for engasjementet i spørrerunden. Ikke minst en stor takk til Robert Giori, Davor Suijta og Bernt Kåre Johannessen.

En kjapp sjekk på markedet viser en bra «close», men jeg lurer fælt på hva som fikk Marine Harvest til å skyte opp +3.5% siste timen. Hvis det bys opp i laksemarkedet, kan denne få en god dag i morgen.

Alle har sikkert fått med seg Peter Thiel sitt nedsalg i Facebook, der han solgte 4/5 av aksjene sine siste uken. Han sitter i styret til Facebook, og mange forventet en skikkelig skrell i dag. Hvis aksjen IKKE faller mer enn 3-4%, så kan det tyde på at den er ferdig solgt. Husk at aksjen har halvert seg, og nå har primærinnsidere og folk som tok i emisjonen fått rikelig anledning til å kvitte seg med aksjer. Jeg sier ikke at aksjen er et soleklart kjøp, men ikke glem markedsposisjonen deres, den er unik. Derfor tror jeg aksjen kommer til å få en spillbar opptur veldig snart.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert