Nordnetbloggen

Morgenrapport Fredag

Nikkei -0.49%  Shanghai -0.88%  S&P500 +0.38%  DAX futures +0.35%

Svingningene på børsen har blitt trangere i handelskanalene, og jeg mistenker at vi går mot sommevolum. Det betyr at små utslag blir reversert, og det er vanskelig å identifisere en trend man kan kjøpe eller selge på. Det er selvfølgelig en tøff påstand ettersom vi går inn i G20 helgen, der en handelsavtale mellom USA og Kina ligger på bordet. Jeg baserer dog mitt argument på de små utslagene etter kraftige utspill i går. Vanligvis ville trussel om nye sanksjoner sendt markedet rett i kjelleren.

Apropos sommerstille. Det går mot en sommerferie for morgenrapporten. Neste ukene er undertegnede bortreist, men er tilbake i slutten av juli. Skulle det forekomme spesifikke hendelser eller nyhete i løpet av sommeren vil jeg kommentere dette på morgenrapport eller et blogginnlegg.

-/ VANLIGVIS pleier jeg og fraråde å trade aksjer i sommerferien. Volumet minsker og utslagene blir ekstra uforutsigbare. Til tross for dette kjipe scenarioet tror jeg det kan være penger å tjene på REC Silicon og Golden Ocean, hvis en handelsavtale kommer i boks. Det er i hvert fall de mest soleklare favorittene, hvis man begrenser seg til Oslo Børs.

-/ I GÅR skrev jeget innlegg på Nordnetbloggenom hvordan man bør ha en bred investeringshorisont. Jeg tok for meg årsaken til at man bør følge med på et bredere spekter av aksjer enn hva som finnes på Oslo Børs. Det er ikke for å være fancy, men for å kunne trade større endringer i samfunnet, gjennom flere næringsledd.

God sommer 🙂

Mvh

Richard Paulsen


Nordnetbloggen.no/BizBot.no/Kryptografen Podcast

Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert