Nordnetbloggen

Morgenrapport Onsdag

De amerikanske indeksene gav opp gårsdagens oppgang, noe som river teppet under bena på flere av de norske aksjene som hadde en eksepsjonellt god tirsdag. Hvert eneste tilløp til rally har blitt solgt kraftig ned de siste tre ukene, og jeg begynner å tenke at det kanskje må bli enda verre før det blir bedre. Bevegelsen vi har sett denne uken tyder på at det fortsatt finnes optimister, og da har vi ikke satt enn bunn enda.

Netflix leverte 7 cent i inntjening per aksje mot ventet 2 cent. Det sendte aksjen opp 7% etter børslutt, selv om den steg 3.8% under ordinær handel. De økte kundebasen sin med 1.5 millioner amerikanere og 4 millioner i utlandet. Veksten har kommet etter at de økte prisene med 10%. CEO Hastings sier at veksten nå primært skal komme i utlandet. De har kun siktet seg inn på velstående kunder i f.eks Asia. De som har kredittkort og smarttelefon. Potensialet er enormt etter det. «We´ve only scratched the surface».

-/ OPPGANGEN I Frontline holdt seg under amerikansk handel, og aksjen stiger 2.8% i etterhandelen. Nå er det 1 krone igjen til det kortsiktige kursmålet mitt, men jeg må si det er vanskelig å være sterk i troen når totalmarkedet er så svakt som det er.

-/ EN ANNEN aksje som har hatt en god uke er Sino Agro på Merkur Markets. Selskapet er opp 10%, eller 8 kroner, siden åpningsmatchen på Mandag. Jeg omtalte analysekommentarer som mente selskapet var møkkabillig og uten gjeld. Handelsvolumet er heller ikke gærnt, ref. handelsplassen den er «notert» på.

-/ TEKNISK UKEBLAD skriver om NEL og installasjon av hydrogenstasjoner i Norge. En lærerik artikkel der både oppsiden og nedsiden blir beskrevet i detalj. Det første som slår meg, er at dette er komplisert, og faren er at det tar tid å skalere opp. På den annen side er gevinsten enorm ved å vokse seg stor. Tålmodige investorer vinner nok denne også!

-/ HØR PÅ VALEBROKK & CO sin siste prodcast om Bitcoins. De er på et Bitcoin meetup i Oslo og intervjuer to entusiaster. Dette er et godt stykke journalistisk arbeid, både lærerikt og underholdende!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

1
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest
Kunne du tatt deg litt tid til å se på Sino Agro litt nærmere? Har inntrykk av at uansett når det skrives noe om selskapet så dukker det opp et par svensker som er udelt positive. Med det påståtte overskuddet og manglende gjelden, så forstår jeg ikke hvorfor det ikke kommer utbytte eller hvorfor ingen med masse penger har tro på dette. Regnskapet virker noe oppblåst synes jeg, uten at jeg har brukt allverdens tid på saken
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert