Nordnetbloggen

Morgenrapport Onsdag

Rallyet som ingen ende tar. Wall Street steg gjennom hele sesjonen, og løftet seg dermed opp til høyeste nivå siden tidlig Januar. De asiatiske indeksene hadde eksepsjonellt god dag også, der Nikkei stiger 4.1%, Hong Kong 3.3% og Shanghai +4.5%. Det skal mye til for at Europa ikke åpner høyere, og selv om oljeprisen dippet en dollar i går, henter den seg mest sannsynlig inn igjen i dag.

API oljetallene viste nemlig bygging av 10 millioner fat, og det sendte oljeprisen ned. Jeg tror dette blir en svært kortvarig nedtur, da balansen er i ferd med å tippe igjen, etter store produksjonsproblemer i Nigeria og Irak, samt historisk lav rig count i USA.

-/ I DAG MELDER NEL at den endelige avtalen med UNO-X i Norge er signert, og sluttproduktet blir 20 hydrogenstasjoner fordelt på de største byene i Norge. Jeg husker ikke om det var tallet de ble enige i første omgang, eller om dette er høyere, men avtalen er definitivt bullish for aksjekursen.

-/ FÅ MED DERE siste podkast fra Valebrokk & Co. Der de snakker om lakseoppdrett og hvorfor den oppadgående trenden bare er i begynnerfasen. Trygve Hegnar har også nylig tatt et stort bet i Marine Harvest, mest sannsynlig uvitende om at John Fredriksen solgte aksjer for over 4 milliarder kroner i går. Uansett hvordan man vrir og vender på dette, har det ikke et positivt fortegn. Enten er han under press og tenger likvider, eller så tror han at laksemarkedet er på en syklisk topp. Transaksjonen ble gjort 8% under sluttkurs!

-/ EN BY I Kina lokker nå med nullinnskudds leiligheter, der kjøperne bare må forplikte seg til å betale renter og avdrag. Dette har vi sett før, og det endte i tårer!

-/ NÅ HAR DE begynt å rulle ut Oculus Rift med det mest basic av software. Dette kommer ikke bare til å tav av innen gaming, men også opplæring og alt som blir bedre av «å være til stede».

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert