Nordnetbloggen

Morgenrapport Onsdag

Det var Chicago FED Charles Evans som skulle utløse salgsbølgen. Han uttalte i går at FED mest sannsynlig ville bremse stimuliprogrammet på denne siden av nyttår. Japan faller -3.7% i natt, og alle de andre asiatiske børsene er røde. Det eneste som kan holde igjen et fall på Oslo Børs er marginalt sterkere oljepris, og lagertallene som kommer senere i dag. Får vi en stygg flush out fra start, kan det muligens være en fin inngang for nye kjøp. Det lange bildet er ikke at aksjemarkedet skal korrigere hardt, og da må man bruke slike muligheter som dette til å laste opp.

Grafen over viser antall nye som søker arbeidsledighetstrygd, viser den en økonomi som er på vei over stupet igjen?

 

-/ SOLENERGISELSKAPET REC har steget neste 40 øre fra bunnen forrige uke, uten at markedet har fått noen informasjon om at kinaproblematikken har forbedret seg. I tillegg falt First Solar over -8% på høyt volum i går, som følge av svak kvartalsrapport. Jeg ser ikke bort i fra at REC har litt nedside de neste dagene.

-/ TRAFIKKTALLENE til Norwegian ble sluppet i dag, og for første gang i historien flyr de over 2 millioner passasjerer innenfor en kalendermåned. Fyllingsgraden var ned -1% fra i fjor, og det vil føre til noen negative kommentarer. Husk at den norske sommeren har vært eksepsjonellt bra i år, og da er det færre som flyr sørover. Jeg tror forventningene til Juli måned fra investorenes side, har vært lavere som følge av godværet.

-/ SEADRILL har flagget over 50.1% i Sevan Drilling (SEVDR), og har løst opp i finansieringsproblemene til selskapet. Fondsfinans har en kjøpsanbefaling med 8 kroner i target, og mener en ny kontrakt på rigg nummer fire er rett rundt hjørnet.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

4
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest
first falt vel bare litt over 2% i går…?? hvor får du 8% fra? http://bigcharts.marketwatch.com/quickchart/quickchart.asp?symb=fslr&insttype=&freq=&show=
Gjest
Gjest
Gjest
Gjest
I etterhandelen selvfølgelig ja, beklager at jeg ikke fulgte med her 🙂 hehe
Gjest
Gjest
Ser en bakover i tid så har hver ellevte sommer vært bedre enn snittet. F.eks 69, 80, 91, 02 og nå 2013. Det er bare å planlegge norgesferie i 2024 altså.
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert