Nordnetbloggen

Morgenrapport Tirsdag

Wall Street var stengt i går på grunn av Memorial Day, mens de asiatiske børsene handlet sidelengs og inspirasjonsløst over natten. Jeg tror dog vi får en ok dag i Europa.

-/ I GÅR VAR det innsidekjøpe i Songa, der Thorkildsen kjøpte 1 million aksjer i selskapet. Kan det markere en kortsiktig bunn?

-/ KYLE BASS er fortsatt negativ til Japan og Kina, og mener markedet ikke har tatt inn over seg hvor store problemer f.eks boligmarkedet i Kina kan skape for verdensøkonomien. Nå skal det sies at han driver et hedgefond, der han er long masse aksjer, men sikrer seg ved å shorte slike “problemområder”, noe som gav eksepsjonell høy avkastning da Eurokrisen sprakk for noen år siden.

-/ SENERE I DAG publiserer vi et program på E24, der vi ser nærmere på oljeprisen og hvordan kostnadsbildet kan brytes ned. Vi har også intervjuet Thorbjørn Kjus, som er oljeanalytiker i DNB. Visste du at 80% av kostnadene for et oljeselskap påløper før man faktisk henter oljen opp av bakken?

-/ ROCKSOURCE melder om ytterligere funn på PIL feltet, noe som underbygger det kommersielle grunnlaget, og kommer nok til å sende aksjekursen høyere i dag.

-/ WTI OLJEN steg til det høyeste nivået på fire måneder.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert