Nordnetbloggen
Nordnet Norge
Nordnet Norge

Nå kan du se kurtasjen før du handler

Akkurat nå er vi i ferd med å bygge en ny og forbedret versjon av nordnet.no for å gi deg en bedre kundeopplevelse. Samtidig skal siden vår leve opp til de nye EU-reglene for verdipapirhandel.

De nye reglene medfører en rekke endringer som skal forbedre forbruker- og investorbeskyttelsen for deg som investerer i verdipapir. Én av endringene er at vi skal vise deg alle kostnader som er forbundet med handelen før du trykker «kjøp» eller «selg».

Se kurtasjen før du kjøper eller selger

En del kunder handler allerede på den nye handelssiden, hvis du ikke er en av dem anbefaler vi at du prøver å legge din neste ordre på den nye nettsiden. Nå kan du nemlig se hvor mye du skal betale i kurtasje før du handler. Du finner nye nordnet.no ved å klikke på «Nye nordnet.no» i menyen når du er logget inn på kontoen din.

Test nye nordnet.no

Når du har funnet aksjen og valgt antallet du vil kjøpe, så beregner vi kurtasjen – den kan du se under «Total».

Snart får du oversikt over alle handelskostnader

Kurtasjen er den første kostnaden som vi viser deg under ordreleggingen. Du vil fortløpende få mer informasjon og flere funksjoner til rådighet på den nye nettsiden. Dette gjør vi for at det skal bli mer transparent å handle verdipapirer.

Innen årsskiftet får du muligheten til å klikke deg videre inn på «Alle inkluderte gebyrer og kostnader», slik at du får en detaljert oversikt over kostnadene forbundet med handelen din og verdipapiret du handler.

Handler du for eksempel en utenlandsk aksje kan du også se hva du betaler i valutaveksling. Har du sett deg ut en ETF (Exchange Traded Fund), så vil forvaltnings- og administrasjonskostnadene som er bygget inn i fondet og som vil redusere avkastningen din, også være synlig i oversikten. Du kan også se en prognose for hvordan kostnadene vil påvirke investeringene dine over tid.

Hva kan vi gjøre bedre?

Har du forslag til hva vi kan gjøre bedre på nye nordnet.no så vil vi gjerne høre dem. Nye nordnet.no er ikke statisk, tvert imot, vi utvikler den løpende med god hjelp fra kundene våre. Du kan gi oss tilbakemeldingen din ved å klikke på knappen «Gi feedback» helt nederst på siden.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

/Team Next Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Skriv en kommentar

2 Kommentarer på "Nå kan du se kurtasjen før du handler"

avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | mest stemmer
kai henriksen
Gjest

Skuffet over treg overgang og ordrelegging. Ditto for å endre ordre. Lesbarhet ekstremt dårlig mot hva det var på «gamle nordnett».

wpDiscuz
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.