Nordnetbloggen

Nordnet feirer 500 000 kunder

Det er med stor glede jeg kan si at Nordnet nå har over 500 000 kunder i Norden. Dette gjør meg stolt, og er i tillegg en bekreftelse på at våre kunder setter pris på det spare- og investeringsproduktet vi tilbyr. For å feire denne milepælen tilbyr vi på fredag gratis handel i fem populære aksjer.

Nordnets langsiktige mål er å bli førstevalget for sparing og investering i Norden. Veksten i alle våre nordiske markeder er sterk, og antallet kunder har økt fra 432 600 i starten av 2015 til drøyt 500 000 kunder i dag. Totalt har våre kunder 193 milliarder kroner plassert på vår plattform. Tusen takk for at dere viser oss denne tilliten.

Min viktigste oppgave som sjef for Nordnet Norge er å sørge for at vi har fornøyde kunder. Jeg er overbevisst om at fornøyde kunder er en katalysator for vekst. Nøkkelen for å komme dit er å kontinuerlig levere innovative og brukervennlige produkter, og tilby disse til lave priser. Helt enkelt, å gi deg som kunde mer bank for pengene dine – More Bank for the Buck!

Nordnet fortsetter å utfordre gamle avgiftsstrukturer og presse priser på tjenester innenfor sparing og investering. Vi har lenge vært prisledende på aksjehandel og pensjonssparing, og med våre fire nordiske Superfond er vi den eneste banken som tilbyr gratis indekseksponering mot samtlige nordiske markeder. Vårt sosiale investeringsnettverk Shareville har nå ca 80 000 brukere, og vi så i høst at kunder på Shareville i gjennomsnitt har 4,4 prosent høyere avkastning enn øvrige Nordnetkunder på årlig basis. Dette viser tydelig at kunnskapen som bygges, deles og spres mellom våre kunder hjelper dem når de skal få sine penger til å vokse.

For å feire at vi nå har en halv million kunder så ønsker vi å tilby gratis handel i fem populære aksjer. På fredag kan du handle H&M, Statoil, Nokia, Novo Nordisk og Apple uten kurtasje. Les mer om aksjene i dette blogginnlegget. 

Vil du diskutere sparing, investering eller andre spennende spørsmål finner du meg også på Twitter under @AndersNordnet.

Hilsen,

Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert