Nordnetbloggen

God jul og godt nyttår!

Snart ringes julen inn, og det er på sin plass å takke alle ansatte og kunder for året som har gått.

2016 har vært et fantastisk år, i alle fall fra et aksje- og investeringsperspektiv. I skrivende stund er Oslo Børs opp 11 prosent, og det til tross for både utfordringer og overraskelser. Året startet med krakk og krise i oljemarkedet, ble avløst av Brexit, før Trump overrasket verden med å ta hjem seieren i det amerikanske presidentvalget. Alt dette samtidig som vi opplever en skjør vekst i verdensøkonomien drevet av stimuli fra sentralbanker, bekymringer rundt rentehevinger og fortsatt spørsmålstegn rundt utvikling i den kinesiske økonomien.

De lave rentene og den positive børsutviklingen bidrar til en økende interesse for å spare og investere i aksjemarkedet. For Nordnet Norge har dette vært et rekordår. Vi har aldri før fått så mange nye kunder på ett år, og aldri har de heller vært mer happy med Nordnet målt i kundetilfredshet. Det synes vi er utrolig gøy! Stadig flere nordmenn tar et mer bevisst ansvar for sparepengene sine, og Nordnets gjør-det-selv-konsept, med konkurransedyktig og transparent prissetting, er tydeligvis noe som anses som attraktivt i markedet.

Fokuset vårt i 2016 har blant annet vært å dele kunnskap og informasjon. Kunnskap på plattformen både fra oss som jobber i Nordnet og fra våre tredjeparter (herunder fondsforvaltere, børsnoterte selskaper og andre produktleverandører). Selv om vi i bunn og grunn er en digital nettbutikk er en viktig del av jobben vår å gjøre alt vi kan for å sette deg som kunde i en bedre posisjon når du skal plassere pengene dine. Jeg håper vi har bidratt til dette via ekspertisen og kunnskapen som er delt på nordnetbloggen.no, via temamåneder, nettkurs, selskapspresentasjoner, fondsseminarer, #pengepodden, #markedspuls og Nordnet Live, for å nevne noen kanaler.

Jeg vil rette en stor takk til alle kundene våre, og takk for tilliten du viser oss. En spesiell takk til de snart 120 000 kundene som deler porteføljene sine og kunnskapen sin på Shareville. Sammen er vi smartere!

Som daglig leder for Nordnet i Norge er det også på sin plass å si takk til alle de fantastiske menneskene som jobber i Nordnet og legger ned en helt fantastisk innsats hver eneste dag. Det er de som utgjør forskjellen, som gjør Nordnet til en suksess, og som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Tusen takk!

2017 ligger an til å bli et spennende år. Nye skatteregler for Investeringskonto Zero, og en helt ny kontotype for aksjesparing; Aksjesparekonto, er på trappene. Forskrifter og detaljer rundt Aksjesparekonto forventes å komme på høringsrunde hvert øyeblikk, og høringsfristen rundt skatt på investeringskonto er satt til 1. februar 2017. Vi følger utviklingen tett, og vil holde deg orienterte her på bloggen så snart det er noe nytt.

På vegne av Nordnet vil jeg ønske alle kunder en riktig god jul, og når den tid kommer, et riktig godt nytt investeringsår.

Og en liten godbit på tampen. Den 15. mars arrangerer vi Nordnet Live 2017 i Oslo Konserthus! Bare å blokkere kalenderen denne dagen – det blir et høydepunkt! Meld interessen din her allerede nå.

//Anders

Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert