Nordnetbloggen

Nyhet! 1500 børsnoterte indeksfond

På fredag lanserte vi en ny markedsplass, et såkalt ETF-torg. ETF står for Exchange Traded Funds, og er akkurat som et vanlig indeksfond, men det handles på børsen i stedet for direkte hos fondsforvalteren. Interessen for å investere i børsnoterte fond er i utgangspunktet en trend fra USA og Tyskland, men har i den senere tiden blitt svært populært i Norge også. Spesielt populært har det blitt å handle børsnoterte Bull og Bear fond i Norge og Norden. Omsetningen i børsnoterte fond vokser raskt og i august handlet våre kunder for mer i børsnoterte fond enn i vanlige fond.

Fram til nå har det vært vanskelig å orientere seg, og få god informasjon og oversikt over alle de børsnoterte fondene som finnes. Det finnes veldig mange forskjellige ETF’er, og de investerer i en mengde ulike aktivaklasser, de har ulike avgiftsstrukturer og ulik avkastning, noen har gearing elementer og andre ikke. Mulighetene er mange med børsnoterte fond; du kan investere i alt fra land, regioner, via sektorer, olje, gull, strømprisen, kornpriser til prisutviklingen på grisemager. På vårt nye ETF-torg har vi samlet alle de børsnoterte fondene som finnes i Norden, USA og Tyskland. Her finner du faktisk over 1.500 børsnoterte indeksfond, og det kommer stadig til nye fond. På ETF-torget kan du søke, sortere og sammenligne alle fondene med hverandre, og når du har funnet fondene du synes virker interessant å investere i kan du selvfølgelig kjøpe de også.

Det er mye å si om ETF’er, og dette er nok ikke siste gang jeg skriver om det her på bloggen. Håper flest mulig besøker den nye markedsplassen, og setter pris på alle de nye investeringsmuligheten som finnes der.

Klikk her for å ta en titt på ETF-torget.

//Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert