Nordnetbloggen

Nytt utseende, fortsatt Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

36
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Fredrik
Gjest
Fredrik

Jeg må si meg uenig i flere av kommentarene her. Jeg syntes faktisk det nye utseende er positivt! Tidligere har jeg opplevd nordnet som litt for tradisjonelt, kjedelig, og lite innovativ. Litt «gubbete». Traust fargebruk, simpel logo, og en tam fargeprofil. Jeg er langt mer positiv til det nye utseende. Med den nye reklamen (som minner litt om reklamen til høyskolen kristiania), logoen, og den mer røffe fargeprofilen (som skyldes kontrastene) føler jeg dere fremstår som mer moderne, og at dere akselererer fremfor å bli stående på stedet hvil. Nå vet jeg ikke om jeg som 23-åring er målgruppen for… Les mer »

Thinh
Gjest
Thinh
Som en visuell designer i finans så synes jeg den nye profilen deres steg langt tilbake fra den enkle og lekne profilen dere hadde.
Kristoffer
Gjest
Kristoffer
Ser det er andre som nevner NRK, må beklageligvis også nevne dette. når det handler om den nye hjemmeside er den vanskelig å søke opp fonde mm.
niels peter hansen
Gjest
niels peter hansen
Det viktigste er intuitive løsninger som er enkle og samtidig informative. Nei jeg synes ikke det nye designspråk er fint ! MEN Jeg er godt fornøyd med det jeg ser i «nye Nordnet» som er lettere å bruke og gir langt bedre oversikt enn gamle Nordnet – som jeg egentlig var godt fornøyd med. Nye logoer og farger er ikke viktig for meg. Skrekkeksemplet er Skandiabankens velfungerende nettbank og overgang til Sbank med ulogiske – utilstrekkelige og fortsatt i noen grad uferdige løsninger. Så er konkurransen på funksjonalitet ikke særlig stor i nettbankverdenen ( som jeg kjenner)
Jonss
Gjest
Jonss
Vil bare si meg helt enig i at Skandiabankens nye appdesign er en katastrofe. Uferdig, ulogisk og treg. Den gamle appen var ikke så lekker, men solid, lynkjapp og intuitiv. Et enkelt valg for meg. I denne sammenhengen må jeg nevne at den nye Nordnetappen er veldig my bedre enn forrige versjon. Så god faktisk at jeg nesten ikke bruker Shareville lenger. Kudos!
Geir
Gjest
Geir

Hei Anders Dette blir nok bra etterhvert, husk også å ha fokus på de «tyngre» sakene også ikke bare overfladisk design. Tenker f.eks på digital handel på flere markeder, eksempelvis UK. Nye appen har også blitt bra, et lite eksempel er f.eks pushvarsel ved utbytte som er en artig funksjon som dere har fått implementert. Se gjerne til Avanza i Sverige når det gjelder best practice, ser ut som de er langt fremme i Sverige når det gjelder å være nyskapende samt ha gode grafiske løsninger på web og app. Et spørsmål ikke knyttet til dette, men angående zerokonto; har… Les mer »

Gaute
Gjest
Gaute
Aner jo ikke hva det ville kostet Nordnet. Men å kjøpe seg tilgang på Euronext ville jo ha åpnet enda mer tilgang til verdensmarkedet vil jeg tro. Det er sikkert en sånn ting man ikke kan forvente å få et tydelig svar på om at vil skje? https://en.wikipedia.org/wiki/Euronext
Jan
Gjest
Jan

Logoer er mer enn smak og behag. De skal kommunisere de verdiene selskapet ønsker å signalisere. Er noe usikker på om denne logoen gjør den jobben – trolig gjør den det ikke. Men akkurat det visuelle og hva folk flest synes når man blir bedt om å vurdere logoen, vil nok være en del smak og behag. Selv ser jeg en «A» og en «V» i like stor grad som jeg ser bokstaven «N». Synes ikke måten bokstaven N er skrevet på, er så kreativ og unik at den fortjener å stå som Nordnet sitt symbol. Ser vi mer på… Les mer »

Gaute
Gjest
Gaute
Ligger nok litt i tiden med svarte logoer. Er flere firma som gjør det grepet. Men er enig i at logoen var stygg. Blir ikke like elegant som f.eks. lihetstegnet i Sandnes Sparebank. Designeren som er betalt for å lage den Nordnet-logoen virker ikke helt oppegående. comment image Men få klarer å slå slagkraften i logen til Agfa comment image comment image
Anders
Gjest
Anders
Ser forfriskende ut! Dere gjør så mye annet bra, så blir sikkert bra dette også 🙂
Jonss
Gjest
Jonss
Gratulerer med nytt design. Skrifttypen liker jeg godt, og håper byrået har inkludert de særnorske bokstavene og ikke bare svenske varianter. Æ og Ø er dessverre ikke vist på designsiden. Den nye logoen gir meg umiddelbart assosiasjoner til SVT og NRK. Etter min smak altfor grafisk. Pengene tilbake der. Brukbare fargevalg. Bare ikke la funksjonaliteten lide. God design skal hjelpe brukeren, ikke distrahere.
Frank
Gjest
Frank
Hva i alle dager? Tenkte dårlig skalert NRK logo først, så filmen og tenkte, er det mulig? Hva kostet denne omleggingen, 10 kroner?
rune
Gjest
rune
Jeg tror denne «modifiseringen» er starten på nedturen for dere. Nesten en «blå»kopi av Nordea sin ubrukelige trader, at dere ikke lærer. «Endring for endringen sin skyld, ikke forbedring for brukerne».
Sverre thue
Gjest
Sverre thue
Kan dere få en handels plattform som er god å bruke, blir så irritert da jeg må gå fra gammel plattform til ny når en handler. Itillegg mistet vi wintrade og fått et produkt som er så dårlig at jeg gremmes, ja jeg snakker om infront.
Gaute
Gjest
Gaute

Eneste fordelene jeg klarer å se med den nye logoen er rimeligere trykksaker på papir. Da svart nok kanskje er litt rimeligere enn CMYK, Men dersom den gamle logoen er Cyan fra CMYK så er jo det like rimelig som Svart. Liker de myke formene bedre visuellt fra den gamle logo, men det er jo smak og behag. Brukte lite Wintrade, synes Infront er bra nok. Men plages veldig av at Infront Web Trader ikke er tilpasset flere skjermflater. Blir hyppig OGSÅ utlogget fra Nordnets egen innloggingsside som er ekstremt plagsomt fordi det drar med seg ned Infront Web Trader.… Les mer »

Niels Peter Hansen
Gjest
Niels Peter Hansen
jeg trenger ikke å gå til nye Nordnet for å handle. Jeg synes det er en bedre løsning med hensyn til oversikt og funksjonalitet så jeg ser her man kan gå direkte dit – noe jeg kommer til å gjøre
Per
Gjest
Per
Fikk assosiasjoner til NRK-logoen 😉
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert