Nordnetbloggen

#pengepodden – episode 86 – Aksjeplukking og børsutsikter med Jarle Sjo

Anders Skar har besøk av Jarle Sjo, forvalter hos DNB Asset Management. Jarle har jobbet med aksjer i over 22 år både som analytiker og forvalter. Denne gangen blir det blant annet snakk om hvordan Jarle screener markedet og plukker aksjer, hva som kjennetegner kvalitetsaksjer og forventningene til børsåret 2017.  Du får også to spennende aksjetips fra Jarle – én solid aksje, og én potensiell børsrakett.

Dette er Jarle Sjo

Bli bedre kjent med Jarle Sjo, også tidligere kalt «Frontline dødaren». Jarle forteller mer om hvordan det er å jobbe som forvalter, fordelene ved å ha en bakgrunn som analytiker når du forvalter en aksjeportefølje, og litt om livet som en verdiinvestor.

Investeringsprosess

(Fra 08:47) Hør hvordan Jarle screener markedet, analyserer selskaper og plukker aksjer – med andre ord, hvordan investeringsprosessen hans er. Lær mer om hva som kjennetegner kvalitetsselskaper, og hvordan du styrer porteføljen din og håndterer risiko.

Børsåret 2017

(Fra 28:39) Hvilke forventinger har Jarle til børsåret 2017? Hør mer om mulige triggere og potensielle utfordringer i året som kommer. De går også nærmere inn på avkastningen på small-cap vs. large-cap, og bransjeutsiktene for olje, fisk, finans, helse, teknologi og råmaterialer.

Én trygg og én risky

(Fra 49:12) Jarle kommer med sine beste tips om en trygg, solid aksje med potensial, og et litt mer risikabelt veddemål som potensielt kan bli en børsrakett.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert