Nordnetbloggen

#pengepodden – episode 32 – Hvordan bli millionær i aksjemarkedet?

Har du lurt på hvordan du kan bli millionær ved å investere i aksjer? Få Anders og Karl Oscars beste tips for at du skal rocke aksjemarkedet til millionærstatus.

Hør mer om åpningen av den nye handelsplassen Merkur Markets, og få en oppdatering på børsenes tilstand og gjeldende trender.

Det blir mer snakk om faktorfond, den enkleste måten å oppnå meravkastning, hva det betyr når et fond skifter forvaltere og bruk av valutakonto.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

7
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest
spm til pengeodden: Kva skjer ved shorthandel i et selskap som går konkurs eller blir tatt av børs? Hvilke konsekvensar får et slikt tilfelle for utlåner og den som er short i aksjen?
Gjest
Gjest
Hei Ivar! Takk for spørsmålet ditt! Det er notert og sendt til Anders og Karl Oscar slik at det kan bli med i en episode av #pengepodden.
Gjest
Gjest
spm til pengepodden: For mange unge idag får man innskuddspensjon gjennom arbeidsgiver mellom 2-7% av lønn. Aksjefond er vel for de fleste elementært hvis de skal sitte der i 30-40 år til pensjonstid. Men, hvordan vil dere anbefale allokeringen? Da tenker jeg ift globale fond mot regionale fond, bransjefond osv. Vil dere anbefale å sitte 100% i et globalt fond som KLP global indeks IV f.eks?
Gjest
Gjest
Hei Johnny! Et godt og veldig viktig spørsmål du stiller der! Vi tar det videre til pengepodd-gutta 🙂
Gjest
Gjest

Hallo, det har gledet meg stort å høre på pengepodden siden jeg oppdaget den i høst. Jeg har ikke fått hørt hele den siste enda men jeg synes at de siste episodene før det ble det mye svada og det virker som dere har gjennomgått et plutselig skifte fra veldig seriøs informering til den mer klassiske i finansbransjen, å presse folk inn i markedet med risikable strategier. Vi har heldigvis blitt vant til bedre saker fra dere. Eksempelvis var bloggen om utbyttestrategi veldig tynn. Og teknisk analyse er ikke et fokus folk bør ha, de fleste taper penger og tid… Les mer »

Gjest
Gjest

Hei Aksel og takk for lang og fin melding, og mye god feedback. Kjedelig å høre at du synes enkelte av de siste episodene ikke var så gode. Vi forsøker og ønsker selvfølgelig at hver enkelt episode skal gi verdi og være best mulig, samtidig som det er vanskelig å alltid velge tema/innhold som passer til alle. La det være helt klart at min ambisjon med pengepodden (eller noe av det andre vi gjør) er å lure kunder inn i risikable strategier. Snarere tvert imot. Dette er den vanligste fallgruven for mange nye aksjemarkedet, og vi ønsker at våre kunder… Les mer »

Gjest
Gjest
Hvorfor nevner dere ikke bull og bear x10? Rask måte for avkastning
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert