Nordnetbloggen

#pengepodden er her!

Den 4.juni slipper vi første episode av #pengepodden, en podcast for alle som er interessert i å optimalisere egen lommebok, sparing og investering. Det er jeg, sjef for Nordnet Norge og vår alles kjære og eminente spare- og investeringsøkonom Karl Oscar som er programledere. Innholdet i podcasten er det derimot dere lyttere som bestemmer! Har du spørsmål eller lurer du på noe rundt penger, sparing, investeringer, aksjer eller fond så skriv gjerne en kommentar her på bloggen, eller bruk twitter og hashtag #pengepodden. Vi lover å svare så godt vi kan, og så mange vi kan i hvert avsnitt av #pengepodden.

Podcast er relativt nytt, men vi tror det er en effektiv måte å nå ut til våre kunder og andre spare-/investeringsinteresserte. Hensikten er enkel, nemlig å spre kunnskap og informasjon om penger, sparing og investeringer samt kanskje til og med underholde litt 😉 Vi har blitt inspirerte av våre kolleger i Nordnet Sverige som har lyktes med dette i 1,5 år. De har laget til sammen 88 podcaster, og har i dag  utrolige 55.000 lyttere hver uke! De har til og med blitt stemt fram som Sveriges femte beste podcast.

Det er dere som bestemmer innholdet, og det er dere som bestemmer om #pengepodden har livets rett! Vi kommer i første omgang til å gjøre 10 episoder som slippes nå fram mot og i sommer. Klarer vi å oppnå et publikum og et stort nok antall lyttere på disse 10 episodene så fortsetter vi, hvis ikke legger vi den ned.

Vi kommer til å slippe podcasten hver torsdag ettermiddag på Soundcloud og iTunes. Vi kommer selvfølgelig til å linke til den her fra bloggen også. Følg med… Og som vår svenske kolleger sier: Nu kör vi!

/Anders

 

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

15
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest
Dette lover bra! Da tar dere opp kampen med Staavi og Valebrokk om å være Norges beste økonomipodcast! 🙂
Gjest
Gjest
Ska bli spännande att lyssna på er! Det är mycket smidigare med podcast än video när man åker till jobbet. Lägg gärna ut rss-länken när första avsnittet publiceras.
Gjest
Gjest
Finnes det en RSS feed til podcast’en? Jeg hører på podcast direkte fra mobilen og bruker PocketCast app’en og den hadde ikke hørt om pengepodden når jeg forsøkte å søke den opp. Hvis dere har en RSS feed så kan jeg abonnere direkte på den.
Gjest
Gjest
Gjest
Gjest
Med en så flott vignett, vil nok lytterne strømme på:)
Gjest
Gjest
Jeg vil gerne høre om megatrends som sundhed, wellness og biotek. Desuden vil jeg alt tid gerne høre om Tesla 🙂
Gjest
Gjest
Jeg venter også på en rss feed før denne blir noe jeg vil høre på. Det er ikke aktuelt med en ny app for en ny podcast.
Gjest
Gjest
Gjest
Gjest
Kunne tenke meg litt mere informasjon/råd om aktiv forvaltning av Fond. Når bør man bytte fond og hvilke kriterer bør man legge til grunn.
Gjest
Gjest
Vil vite mer om aksjer som gjør det bra i dårlige tider.
Gjest
Gjest

Hei. Jeg har ett spørsmål angående investering i aksjer mens man sparer til boligkjøp. Jeg er for tiden under utdanning og vil være ferdig om to år. Jeg har det siste året kommet inn i aksjemarkedet grunnet den lave renten på de fleste av de ordinære sparebankene. Ved endt utdanning så ønsker jeg å gå direkte inn på boligmarkedet og lurer av den grunn på om det er en mulig gevinst i å prioritere formuen innen aksjer eller ordinære kontoer. For tiden har jeg: BSU (170.000) – Fyller opp hver Januar. Smart kapitalkonto (370.000) Konto med bonus (105.000) – Penger… Les mer »

Gjest
Gjest
Hei, kan ikke dere bruke bedre CODEC enn den nåværende? Deres råd er bra -men det er ikke bedre for å ta opp dobbelt så mye båndbredde enn den bør. For de av oss som finner oss på reise osv. med dårlig dekning er det frustrerende å ikke kunne laste den ned fordi podcasten er så stor.
Gjest
Gjest

Jeg skulle likt å vite hva dere tenker om en nært forestående korreksjon, og eventuelt hvordan man skal investere i et marked som man tolker som overpriset. Jeg sitter med halve porteføljen i cash nå for jeg synes alt av indekser virker veldig dyrt. Tidligere har jeg i hovedsak investert i ETF’er og indeksfond av div. slag. men nå tør jeg ikke investere i dette da jeg tenker en korreksjon MÅ være rundt hjørnet. Løsningen har vært å selge meg ut av alt og kjøpe meg inn i aksjer som Avance og PHLY, dette har fungert godt hittil i år,… Les mer »

Gjest
Gjest

Hei. Har to spørsmål til. 1) Sett i lys av Trump sine uttalte planer om en sterkere amerikansk sysselsetting, styrking av industrien, proteksjonistiske tiltak osv. så vil jo dette medføre en svakere dollar. Hvis de bestemmer seg for å avgiftsbelegge oljeimport e.l. tiltak for å stimulere amerikansk industri, hva skal hobbyinvestorer isåfall ha fokus på ved investeringer i 2017? De har jo allerede enkelte slike tiltak som f.eks. The Jones Act, som er gunstig for selskaper som PHLY. 2) Er det enkelte sektorer som skiller seg ut? Og burde vi gå ut av amerikanske ETF’er som ikke er valutasikret mht.… Les mer »

Gjest
Gjest
Takk for gode innspill og spørsmål. Det er notert og vi tar dette med i planleggingen av kommende episoder. Det gjelder også ditt andre innspill om en ‘nært forestående korreksjon’. /Anders
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert