Nordnetbloggen

#pengepodden – Resultatsesongen på Oslo Børs & Lerøy i ukens aksje

Denne ukens episode av #pengepodden blir en kombinasjon av markedspuls og pod, og kan derfor også sees på Youtube-kanalen vår om du skulle ønske det.

Innledende i denne episoden tar Roger og Mads for seg status i markedet. Det blir selvfølgelig prat om covid 19-situasjonen og veien videre for markedet. Videre så tar de for seg de fem største selskapene på Oslo Børs, som nylig har kommet med tall. Avslutningsvis i dagens sending blir det fullt fokus på Lerøy i ukens aksje.

Status i markedet & kvartalstall

(fra 07:35) Store deler av dagens episode tar for seg status i markedet som følge av covid 19-situasjonen. De kommenterer de siste dagers børsfall, og hvordan urolighetene nå er tilbake i markedet etter en rekyl opp fra bunnen i mars. Mads og Roger tar for seg kvartalstallene til de fem største selskapene på oslo Børs: Equinor, Yara, DNB, Storebrand og Mowi. Flere av disse selskapene følger både Mads og Roger tett, og de har derfor en del interessante betraktninger omkring disse.

Lerøy i ukens aksje

(fra 01:20:18) I den avsluttende delen i episoden rettes fokus på Lerøy. Du får høre mer om hvordan selskapet driftes og hvordan de er rammet av Covid 19-situasjonen. Du får også høre hva Roger mener er selskapets edge, og hvilke muligheter de ser for seg i tiden som kommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert