Nordnetbloggen

#pengepodden – episode 76 – Trump-sjokket på børsen

2016 viser seg å være året som aldri slutter å sjokkere; først med brexit i Storbritannia, og nå resultatet av presidentvalget i USA. Hør hvordan Nordnets kunder og markedet reagerte på Donald Trumps relativt overraskende seier denne uken.

Programlederne Anders og Tom snakker blant annet mer om sol-, olje-, bank- og finanssektoren. Du får også høre mer om egenkapitalbevis, valutaendringer og teknisk analyse på selskaper som har endret seg betraktelig.

 

Sol og olje

(Fra 15:18) Hør litt mer om hva investeringsøkonom Tom Hauglund mener om olje- og solsektoren fremover basert på børsintervjuet i Finansavisen denne uken. Aktuelle aksjer er Scatec Solar og Akastor.

 

Bank, finans og egenkapitalbevis

(Fra 20:53) Med fokus på bank- og finanssektoren denne måneden snakker Anders og Tom litt om aktuelle bankaksjer i november. Du får også høre mer om egenkapitalbevis.

 

Valuta

(Fra 30:54) Takk til Jan Bjørnar Vågeskar som har sendt inn spørsmål om valuta og effekten en sterkere krone vil ha på ulike aksjer og bransjer. Du hører også mer om valutahedging.

 

Teknisk analyse

(Fra 40:44) Hvordan skal du egentlig forholde deg til selskaper som har omstrukturert seg betraktelig og teknisk analyse? Takk til Eivind89 som tar opp dette spørsmålet via Shareville.

 

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert