Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag! Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og daglig leder i Nordnet, Anders Skar. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook eller Twitter med hashtaggen #pengepodden. Episodene er tilgjengelig via iTunes, Spotify og Soundcloud.
Alle episoder

#pengepodden – IMO med 2020 Bulkers

Også i denne episoden fokuserer vi på shipping, og vi har gleden av å introdusere Magnus Halvorsen, som er sjef for Tor Olav Trøims nye tørrlastsatsning 2020 Bulkers.

#pengepodden – Slik investerer våre eksperter

Våke økonomer tar en gjennomgang av investeringene sine, og røper hvordan det har gått så langt i år. De følger alle ulike investeringsstrategier, og det er derfor stor variasjon.

#pengepodden – Dypdykk i sektorene på Oslo Børs

I denne episoden av #pengepodden gir Mads og Roger deg en sektoroppdatering på det norske markedet. Der får du høre mer om hvordan de forskjellige bransjene på Oslo Børs presterer

#pengepodden – Stig Myrseth om markedet fremover

I denne ukens episode av #pengepodden får du høre fra Stig Myrseth, forvalter i Dovre Forvaltning. Der får du blant annet høre mer om hvor han mener verdens aksjemarkeder er på vei

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert