Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, og passer bra for deg som har interesse for markedssvingninger, investeringer, pensjon, sparing og fond. Hver torsdag kommer en ny utgave av #pengepodden investor som ledes av Nordnets daglige leder, Anders Skar og investeringsøkonom, Tom Hauglund.  Annenhver tirsdag slippes en ny episode av #pengepodden sparing, med spareøkonomen vår, Bjørn Erik Sættem, i førersete. Som lytter bestemmer du temaet for de kommende episodene, bruk hashtaggen #pengepodden på Nordnetbloggen, Twitter eller Facebook.
Alle episoder

#pengepodden sparing – Velg riktig rentefond

Dagens tema er rentefond og rentemarkedet. Noe mange ikke er klar over er at rentemarkedet faktisk er større enn aksjemarkedet på verdensbasis. Likevel skrives og snakkes det langt mer om aksjemarkedet enn rentemarkedet.

#pengepodden investor – Dypdykk i NEL og hydrogen

NEL-aksjen er blant de mest populære og omdiskuterte aksjene blant Nordnets kunder, og dagens episode er et dypdykk i NEL og hydrogenmarkedet. Vi har besøk av selveste CEO i NEL, Jon André Løkke.

#pengepodden investor – Sterke kvartalstall & salg av Norwegian

Anders og Tom er på plass i studio og det er mye som har skjedd den siste tiden. Du får blant annet høre mer om kvartalstallene har haglet inn de siste ukene, og tungvekterne Statoil, DnB og Telenor har alle levert.

#pengepodden sparing – Smart sparing til barn

I denne episoden av #pengepodden er temaet sparing til barn – og hvordan foreldre kan gi en økonomisk starthjelp til barna inn i voksenlivet. Dette har blitt enda viktigere, nå som bankene krever minst 15 % egenkapital.

#pengepodden investor – Jakten på absolutt avkastning

Temaet for denne episoden er hedgefond, eller absoluttfond. Denne typen fond har mer fleksible mandater enn tradisjonelle fond, noe som byr på mange spennende investeringsmuligheter.

#pengepodden investor – Kampen mellom frykt og grådighet

Vi har besøk av Leif-Rune Husby Rein i ukens episode av pengepodden. Han er sjefsstrateg i Nordea og snakker med oss om utviklingen i verdensøkonomien. Hør den siste episoden av #pengepodden investor her!

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på