Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, og passer bra for deg som har interesse for markedssvingninger, investeringer, pensjon, sparing og fond. Hver torsdag kommer en ny utgave av #pengepodden investor som ledes av Nordnets daglige leder, Anders Skar og investeringsøkonom, Tom Hauglund.  Annenhver tirsdag slippes en ny episode av #pengepodden sparing, med spareøkonomen vår, Bjørn Erik Sættem, i førersete. Som lytter bestemmer du temaet for de kommende episodene, bruk hashtaggen #pengepodden på Nordnetbloggen, Twitter eller Facebook.
Alle episoder

#pengepodden investor – Markedsuro og Tom sin trading-strategi

Dette blir en litt annerledes pod-episode. Tom skal forlate Nordnet, og spiller inn sin siste #pengepodden. Det er en vemodig avslutning, og Anders ønsker å skvise det siste han kan av informasjon ut av Tom :)

#pengepodden sparing – Slik sparer unge seg inn i boligmarkedet

Vår spareøkonom Bjørn Erik og Nordnet-Anders er tilbake i studio, og snakker om nordmenns sparefavoritt, nemlig bolig. Hele 8 av 10 nordmenn eier egen bolig, og ca 60 % av nordmenns formue er plassert i bolig og hytte.

#pengepodden sparing – Velg riktig rentefond

Dagens tema er rentefond og rentemarkedet. Noe mange ikke er klar over er at rentemarkedet faktisk er større enn aksjemarkedet på verdensbasis. Likevel skrives og snakkes det langt mer om aksjemarkedet enn rentemarkedet.

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.