Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag! Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og daglig leder i Nordnet, Anders Skar. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook eller Twitter med hashtaggen #pengepodden. Episodene er tilgjengelig via iTunes, Spotify og Soundcloud.
Alle episoder

#pengepodden – IMO 2020 oppdatering med Magnus Halvorsen

CEO i 2020Bulkers, Magnus Halvorsen, gjester denne ukens episode av #pengepodden. Mads og Magnus retter fokus mot tørrlast, samt IMO 2020. Du får også høre mer om utbyttepolitikken

#pengepodden – Krig i midtøsten & Utviklingen i XXL

Roger og Mads er tilbake i studio etter ferien og retter fokus mot de siste hendelsene i markedet. Du får høre mer om utviklingen i Iran/USA-konflikten, XXl og Pareto Bank.

#pengepodden – Paul Harper om børsåret 2020

Børsåret 2020 står for tur og vi har fått besøk av aksjestrateg i DNB Markets, Paul Harper. Han og Mads tar en gjennomgang av hva vi har i vente i børsåret 2020.

#pengepodden – Boxing Day & Fotballaksjer

I anledning Boxing Day i England skal vi snakke litt om kapitalens rolle i fotballen og derav Premier League. Du får også vite hvilke fotballaksjer du kan handle

#pengepodden – Aker inn i REC & OPEC-møtet

Det har startet litt ruglete i markedene i desember. Vi diskuterer dette, Aker sitt inntog i REC, OPEC-møtet og avslutningsvis spørsmål fra lytterne.

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert