Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, og passer bra for deg som har interesse for markedssvingninger, investeringer, pensjon, sparing og fond. Hver torsdag kommer en ny utgave av #pengepodden investor som ledes av Nordnets daglige leder, Anders Skar og investeringsøkonom, Mads Johannesen.  Annenhver tirsdag slippes en ny episode av #pengepodden sparing, med spareøkonomen vår, Bjørn Erik Sættem, i førersete. Som lytter bestemmer du temaet for de kommende episodene, bruk hashtaggen #pengepodden på Nordnetbloggen, Twitter eller Facebook.
Alle episoder

#pengepodden – Sisseners vinneraksjer 2019

Vi har besøk av Jan Petter Sissener forvalter av Canopus. Du får blant annet høre mer om den siste tids korreksjon i markedet, utsiktene for børsår 2019, og favorittaksjene.

#pengepodden – Comeback for Skagen Kon-Tiki?

Forvalter av Skagen Kon-Tiki gjester denne episoden av #pengepodden. Finn ut hvordan de vekter seg i vekstmarkeder, og hvordan de analyserer den politiske uroen i verden.

#pengepodden – Paul Harper om favorittsektorene for 2019

Vi går inn i det nye året med et smell og har fått storfint besøk i studio av Paul Harper, aksjestrateg i DNB Markets. Hva byr børsåret 2019 på? Det får du høre mer om i denne ep.

#pengepodden – Romjulsrefleksjoner & spådommer for 2019

#pengepodden-gutta oppsummerer børsåret 2018 og ønsker alle dere lyttere en riktig god jul! I episoden får du blant annet høre hvilke aksjer og sektorer de har troen på for 2019.

#pengepodden investor – Oljeprisfall & XXL-kollaps

Mads kommer med en relativt dyster stemningsrapport fra aksjemarkedet, med en fordypning i oljeprisen, i denne episoden av #pengepodden. Hør hvordan aksje- og fondskundene reagerer

Nordnets Investorbrev
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert