Nordnetbloggen

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, investeringer og sparepengene dine. Programlederne er Nordnets Daglige leder Anders Skar og investeringsøkonom Tom Hauglund. Det er lytterne som setter agendaen i #pengepodden ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no eller Facebook og Twitter med hashtaggen #pengepodden.
Alle episoder

#pengepodden – episode 119 – En swing-trader in the making

Vi har besøk av en ‘up and coming’ swing-trader som går under pseudonymet JamalDiablo. En swing-trader søker gevinst i aksjer eller andre finansielle instrumenter som svinger mye, som regel over flere dager.

#pengepodden – episode 118 – Aksjesparekonto fra A til Å

Aksjesparekonto kommer på markedet 1. september og er det heteste temaet om dagen. Denne episoden dedikeres til Aksjesparekonto for å belyse fordeler, ulemper, tips og triks rundt kontoen.

#pengepodden – episode 116 – Krakk-nisser om SONG/AXA og viktigheten av å ha en plan

Flere ymter om at vi står ovenfor en korreksjon i markedet, og det er actionfylt for selskaper som Axactor og Songa Offshore. Få med deg hva du burde gjøre som aksjonær, og hør mer om hvorfor Anders har solgt seg kraftig ned i markedet. Det blir også spørsmål om investeringsstrategi for den utålmodige, en risky bufferkonto, hva du skal gjøre når den norske kronen styrker seg og kurtasje

#pengepodden – episode 115 – Det norske kraftmarkedet og Ung i Finans

Få en innføring i det nordiske kraftmarkedet og Ung i Finans, nettverket for deg som er under 35 år og jobber innen finansnæringen. Chris Fasseland er styremedlem i Ung i Finans, i tillegg til at han til daglig jobber i Swedbank med finansering av kraftprosjekter. Lær deg mer om kraftmarkedet, de viktigste driverne og fremtiden til strømprisen.