Nordnetbloggen

Porteføljeoppdatering Støh Kap

Porteføljen vår har den siste tiden hatt en fin oppadgående trend. Det var henholdsvis NRC Group, BW Offshore og Subsea 7 som var aksjene som dro porteføljen opp denne uken. Elkem har den siste tiden også vært i en flyt sone, før den gikk noe tilbake denne uken.

En økt oljepris sto for mye av oppgangen i porteføljen. BW Offshore oppdaterte om et nytt feltkjøp i Brasil for 90 millioner dollar. Dette fjernet mye av usikkerheten etter at kjøpet ble nevnt uken før uten at det var gitt en pris på feltet.

Både B2Holdning, NRC Group og Subsea 7 har hatt flere tilbakekjøp av egne aksjer, som har bidratt til oppgang i aksjekurs. Det kan virke som flere av selskapene føler markedsprisen er lav og har god tro på framtidsutsiktene.

Handelskrigen påvirker fortsatt markedene, men en løsning i nærmeste framtid er kanskje nær? Direktør i U.S Chamber of Commerce sa for få dager siden til Wall Street Journal «Vi er i sluttspillet». Noe som kan være med å gi blant annet Elkem et hopp på børsen.

Vi har ikke gjort noen endringer i porteføljen denne uken. Og sitter på en liten sum med kontanter for øyeblikket, da det fortsatt er flere usikkerhetsmomenter i markedet. Med Brexit, rentehevinger og handelskrigen i fremste rekke. Usikkerhetsmomentene kan være med å gi markedet et tilbakeslag, og muligheten for å få kjøpt aksjer til en lavere pris kan da bli utfallet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert