Nordnetbloggen

Porteføljeoppdatering STØH KAP

Vi har vært gjennom en urolig tid på børsen, preget av mye volatilitet og markante skifter dag for dag. Det har vært en utfordrende periode å skape jevn avkastning på, noe som gjenspeiles i vår plassering. Vi har bommet grovt på noen av våre investeringer, selv om vi er positive til de selskapene vi sitter i.

Vi har valgt å holde 10-15% cash for å minske risiko, samt for å ha noe å kjøpe med om interessante muligheter kom på bordet.

Vi har nå gjort noen endringer i porteføljen vår.

Vi har valgt å selge oss ned i B2 holding, for å allokere pengene over i Elkem. Vi er fortsatt sterk i troen på Elkem, og valgte derfor å øke eksponeringen mot dette selskapet.

Vi har også valgt å investere de pengene vi har sittet med, i NRC Group. Vi har sterk tro på dette selskapet, og synes det er blitt hardt straffet den siste tiden. De har fått gode kontrakter på jernbaneutvikling, og med en økning i budsjettet og større spillerom for Bane Nor, har vi tro på at selskapet vil vokse videre de neste årene. Fremtidsutsiktene taler også for at boligbyggingen i Norge og Sverige vil avta noe, og mer fokus vil settes på utvikling og utbygging av infrastruktur og anlegg.

Vi velger å sitte i resten av aksjene i påvente av resultatsesongen som nå sparkes igang.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert