Nordnetbloggen

Takk for tilbakmeldingene

Mange har gitt oss tilbakemeldinger, noe vi setter pris på og som blir tatt videre med utviklerne våre. Alle konstruktive tilbakemeldinger og forbedringsforslag blir tatt på alvor, og flere nye funksjoner som er etterspurt er allerede på vei.

På grunn av et høyt antall kommentarer som vi ønsker å svare på har vi måttet lukke muligheten for å legge inn enda flere.

Hvis du har spørsmål direkte knyttet til ditt personlige kundeforhold må vi be deg om å ta kontakt med oss direkte, og ikke dele dine personopplysninger i andre sosiale medier.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

nyeste eldste mest stemmer
Maria
Gjest
Maria
Skjønner at ikke noe vil bli gjort, så jeg har begynt å flytte pengene ut av nordet til høyrentekonto. takk for meg
Don Corleone
Gjest
Don Corleone
Dagschart med volum er ikke live oppdatert hverken på gammel eller ny web. Den oppdaterers forsåvidt live i Web trader, men endrer du oppløsning fra eksempelvis 15 min til 5 min så mister du volumhistorikken. Lukter bug lang vei. Ikke bra i noen av systemene.
Morten M
Gjest
Morten M
Ifølge Nordnet har jeg et tap på 154 000 kroner i en aksjepost jeg kjøpte via Netfonds for rundt 25 000. Totalavkastningen på den aktuelle porteføljen er angitt til +3,4 % så langt i år, men med et tap på 80 000 kroner. Hurra for Nordnets plattform og matematiske ferdigheter og ikke minst en knirkefri overføring fra Netfonds! Kunne man ha ventet til alfatesten var over, kanskje?
Per
Gjest
Per
På Nordnet classic sidene for fondsinfo fikk man opp standardavvik og sharpe ratio samt historisk avkastning. Forventer at dette er på plass på de nye fondssidene om ikke lenge.
Per
Gjest
Per
Ordreboka i webtrader inneholder bare 1 nivå, mens app og nettsidene inneholder 5 nivå. Regner med betalingsløsningen webtrader inneholder minst like mye informasjon som appen om ikke lenge.
Bjørn
Gjest
Bjørn
Dette var noe ræl. Jeg setter ikke inn 1 krone ! Jeg fryktet dette og tømte Netfondskontoen før de stengte. Nå, Nordea. R.I.P Nordnet
Per
Gjest
Per
Har brukt Nordnet i 10år, men brukte TA på Netfonds sine sider. Dette kunne med fordel blitt med over fra Netfonds. Webtrader er ikke like god som Netfonds sin åpne TA muligheter.
Don Corleone
Gjest
Don Corleone
Historikk fra Netfonds ligger på den nye web-løsningen, men den har en del mangler: Er ikke mulig å laste ned til Excel slik transaksjoner fra Nordnet er. Begrensninger på antall transaksjoner gjør at man ikke får opp alle i 2019. Prøver man copy fra web og paste i excel kommer dette ikke opp i en liste. Blir håpløst å redigere dette. DETTE MÅ DERE FIKSE!!!
yvonne
Gjest
yvonne
😉 ja slik er det med nye sider på EDB-maskinen 😉 Tar litt tid å sette seg inn i. Tidligre Netfondskunde
Øystein
Gjest
Øystein
Vennligst få opp NETFONDS løsningen igjen, kall den gjerne NORDNET NETFONDS, da blir alle fornøyd, og alle tjener mer penger. Hilsen trofast kunde siden NETFONDS startet.
Bobmarokk
Gjest
Bobmarokk
Ser med stor glede at det er mulig å trade flere Amerikanske firmaer nå hos Nordnet en tilfellet var hos Netfonds. Dette er absolutt en forbedring. Uansett må jeg jeg bare si meg enig med den store frustrasjonen det er blant folk flest her inne. Netfonds brukervennlighet og oversikt er et stort savn, mye av gleden ved å trade og følelsen av å ha kontroll over egne handlinger er borte. Vær så snill å gjøre noe med dette og ta tilbakemeldingene og tipsene fra folket seriøst. Slik det er nå er både navigasjon og oversikt i plattformen deprimerende.
roger skjelle
Gjest
roger skjelle
Hei vil bare og si at dere må ha vinnere og tapere på samme siden med volum i antall aksjer omsatt og i kroner , topp 10 må komme opp når du går inn en type børs , + at dem aksjene som har vert mest volatil de siste 15 min , topp 10 her også , har mistet helt kontroll etter jeg ble kastet over til dere , må trykke på alt for mye for se ting Mvh roger
Jens
Gjest
Jens
Dere som kommer fra Netfonds burde prøve «gå til gamle Nordnet», link gjemt helt nederst på siden man kommer til etter innlogging. Tipper den vekker varme mimre-følelser og at dere liker den. Men den skal sikkert snart fases ut den også. 🙁 (Jeg bruker den til alt jeg kan, men ordrelegging er f.eks. bare på de nye sidene.)
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert