Nordnetbloggen

Takk for tilbakmeldingene

Mange har gitt oss tilbakemeldinger, noe vi setter pris på og som blir tatt videre med utviklerne våre. Alle konstruktive tilbakemeldinger og forbedringsforslag blir tatt på alvor, og flere nye funksjoner som er etterspurt er allerede på vei.

På grunn av et høyt antall kommentarer som vi ønsker å svare på har vi måttet lukke muligheten for å legge inn enda flere.

Hvis du har spørsmål direkte knyttet til ditt personlige kundeforhold må vi be deg om å ta kontakt med oss direkte, og ikke dele dine personopplysninger i andre sosiale medier.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

nyeste eldste mest stemmer
Erik
Gjest
Erik
Hvor finner jeg Investtech analysene i nye Nordnet?
ANDERS
Gjest
ANDERS
Hvor finner jeg oversikt over utbytte per aksje?
Patrick
Gjest
Patrick
På den gamle siden kunne jeg lage en PDF med portefølje og transaksjoner i samme periode ved å trykke «Lag PDF» på porteføljesiden. I den nye versjonen, så er denne erstattet med en langt kjipere versjon, nærmest kun en snarvei for «Ctrl+P». Dette er en funksjon som var svært nyttig når jeg må rapportere beholdning og transaksjoner på jobb og hadde satt pris på om denne kom tilbake.
Martin
Gjest
Martin
Finnes det en adresse for å se sider på Netfonds.no? old.netfonds.no eller classic.netfonds.no virker ikke.
Einar
Gjest
Einar

Beklager, men de nye nettsidene er virkelig dårlig når det kommer til innhold og presentasjon. Mye nytting informasjon er fjernet; 1: Det vises kun 5 års historikk, mot full historikk før. 2: Under aksjelister kommer ikke opp alle aksjer men kun en liten del, så må man trykke på en knapp for å se litt mere. Dette er utrolig gammeldags måte å lage det på. Her man kan vise alle akjser, eller lage en siden dynamisk slik at flere aksjer kommer opp når man scroller. 3: Dere kjøpte opp nettfonds, nå har dere fjernet de sidene. De var de beste… Les mer »

Gunnar
Gjest
Gunnar
Savner komplett ordrdybde i papirene , forøvrig er det lite analyseverktøy på selskapsidene . Er Netfondskunde og ble tvangsflyttet.
Jan
Gjest
Jan
Blir PrimeTrader skrinlagt for godt ?
Vorge
Gjest
Vorge
Jeg er vant til å se realtime kurser på råvarer på Netfonds, men hos dere ser det ut til at de er forsinket. Skal det være slik?
XYZ
Gjest
XYZ
Hvorfor kan dere ikke fortsette å tilby kurssidene til Netfonds? F.eks: https://www.netfonds.no/quotes/ppaper.php?paper=NEL.OSE Mye bedre, mye raskere, mer oversiktlig, og med masse mer info enn «dritten» til Nordnet. Er heldigvis kunde hos 2 andre meglere, og må vel flytte ALT dit.
XYZ
Gjest
XYZ
Er TVANGSFLYTTET fra Netfonds til Nordnet. Har/hadde flere OTC aksjer, derunder QFUEL hos Netfonds. Kan en handle OTC aksjer hos Nordnet? Finner ingen mulighet for det!
XYZ
Gjest
XYZ
Netfonds hadde realtime kurser på valuta. Har Nordnet det eller noe tilsvarende?
XYZ
Gjest
XYZ
Vennligst tilby innlogging på (tilgang til) Netfonds ut juni, for å kunne laste ned info, konto-historikk, sluttsedler og annet som PDF. Er ikke skattepliktig til Norge, så jeg har behov for det.
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert