Nordnetbloggen

Teknisk fredag – Laks og gjeld

Hei og velkommen til teknisk fredag. Spalten hvor jeg går igjennom aksjer med spennende tekniske formasjoner.

AXACTOR (AXA)

Teknisk analyse
Axactor har brutt igjennom tidligere topper det siste året og ser ut til å stabilisere seg over ny støtte. Lå circa en uke og konsoliderte under motstand før aksjen brøt igjennom på stigende volum. Utbrudd på sterkt volum styrker signalet.

Marine Harvest (MHG)

MHG 02.09.2016

Etter et stort fall tidligere i sommer har MHG etablert seg i området rundt 200 dagers glidende gjennomsnitt. Dette er et nivå som sammenfaller med støttenivået i den langsiktige trendkanalen (hvit linje). Aksjen ser ut til å ta i mot på dette området og MACD har nettopp gitt kjøpssignal. Videre oppgang forventes, men et brudd igjennom MA 200 og støttelinjen i trendkanalen vil utløse et negativt signal og fall ned til 120. Neste motstand på oppsiden er på nivåer rundt 135, da det på dette nivået har gått mye volum det siste året.

LERØY SEAFOOD GROUP (LSG)

LSG 02.09.2016

Laksesektoren generelt viser styrke etter reversering på viktige støttenivåer. LSG har vært en av de absolutt sterkeste lakseaksjene etter korreksjonen. Tok fint i mot på nivåer rundt 350, hvor 2 støttelinjer sammenfaller og et nivå det siste året det har gått mye volum på (se horisontale volumbarer direkte i chartet). Kortsiktig mål er brudd igjennom 50 dagers glidende gjennomsnitt på nivåer rundt 395, hvor det har gått mye volum tidligere. Neste mål er 420.

XXL

XXL 02.09.2016

XXL har brutt ut av en nesten 1 års lang konsolidering og tester nå i dag støtte på nedsiden. Dette er et meget sterkt og positivt signal. Følg nøye med på aksjen, hvis den bryter på nedsiden av området rundt 104 vil dette kunne føre til et raskt drag ned.

OSEBX

OSEBX 02.09.2016

Foreløbig vanskelig å se noe klar retning i hovedindeksen. Indeksen handles i en kileformasjon med mindre og mindre daglige kursbevegelser. Lite momentum i indeksen, stille før stormen. Alle glidende gjennomsnitt ligger fint under hverandre. Brudd opp eller ned av formasjonen vil predikere videre retning.

OMXS30

OMXS30 02.09.2016

Chartet for våre svenske venner er mye mer tydelig og positivt. En omvendt hode skulder formasjon som ser ut til å bryte på oppsiden. Mangler fortsatt et stort brudd på oppsiden med høyt volum for å fastslå starten av en ny opptrend. Følg nøye med.

Følg meg gjerne på Shareville og Twitter 

Alle mine synspunkter i dette innlegget er mine personlige meninger og ikke ment som oppfordringer til handel i aksjemarkedet. Beslutninger må tas på eget ansvar. Alle mine chart kommer direkte fra børsterminalen Infront. Kan prøves i 14 dager gratis ved å trykke her

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert