Nordnetbloggen

Vår nye spareøkonom på podcast-bonanza

Er du allerede ferdig med denne ukes #pengepodden? Fortvil ikke, det finnes en rekke andre gode podcaster om aksjer, investeringer og sparing. Denne uken har vår nye spareøkonom, Bjørn Erik Sættem gjestet to av disse.

#pengepodden – episode 141 – Ny spareøkonom, børskorreksjon og 100 % aksjer til du dør

Valebrokk & Co

E24 sin podcast, Valebrokk & Co, handlet denne uken om hvilke typer aksjefond som vokser nå. I tillegg til Bjørn Erik var også Morningstar.no med på inspillingen. De diskuterer faktorfond og sammenligener dette med indeksfond og aktivt forvaltede fond.

Du kan høre episoden her: https://e24.no/podcast/valebrokk-og-co/dennetypenaksjefondvokserkraftigna/

Pengerådet

Også Pengerådet er opptatt av denne ukens børsnedgang og hva du bør gjøre med pengene du har investert i akjser og fond. Bjørn Erik er ukens gjest sammen med Hallgeir Kvadsheim.

Hør episoden her: http://www.dinepenger.no/pengeradet/-97slikinvestererdunarborsensynker/

Vi ønsker deg en riktig god podcast-helg.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

4
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest

Støtter absolutt tanken om egen sparepodd. Egentlig burde det være en spare- og investeringspodd som Bjørn Erik har ansvaret for. Så kunne Tom ha ansvar for trading og spekulant-biten. Anders kunne kanskje ha alternert mellom disse? Føler det er litt feil i dag, at Tom er INVESTERINGsøkonom. Han presenterer seg selv som kortsiktig moment-trader på SV. Det passer sikkert bra for mange, men ikke for meg. Husk det er ikke alle som kan sitte og trade hele dagen. Mange av oss er faktisk i vanlig jobb, og er avhengig av langsiktig strategi. Håper Bjørn Erik kan bidra til å løfte… Les mer »

Gjest
Gjest
Ja enig med Kigen her, investor er min profil også. Langsiktige investeringer og spareråd er det jeg vil lære flere varianter av. Anders og Bjørn Erik har jeg tro på kan bli et strålende team for den gruppen som ikke er like aktive! Engasjerte og engasjerende. Håper i tillegg at det kan tas opp kvalitets-selskaper av og til, med tanke på langsiktige investeringer og diskuteres hvorfor disse kan levere/svikte. Velkommen skal du være Bjørn Erik!
Gjest
Gjest
Takk for hyggelig kommentar, Trond! Det er i disse baner vi tenker oss Pengepodden fremover. Takk også for ide til fremtidig tema. Hvordan sette sammen en langsiktig aksjeportefølje av kvalitets-selskaper er absolutt et bra tema for en pod. Hilsen Bjørn Erik Sættem, spareøkonom
Gjest
Gjest
Takk for engasjert kommentar, Kigen! Det er i disse baner vi tenker oss Pengepodden fremover. Dere hører mer når vi har landet form og farge 🙂 Hilsen Bjørn ERik Sættem, spareøkonom
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert