Nordnetbloggen

Velkommen til nordnetbloggen

Vi får stadig mer engasjerte og aktive sparere i Norge. Vi kan se det i kundestatistikker og på debattforum om sparing og investeringer på webben. I tillegg kan jeg personlig legge merke til at stadig flere av mine venner interesser seg for de som skjer på børsen, hva som skjer i den amerikanske økonomien, gjeldssituasjonen i Hellas og andre Sør-Europeiske land, og hvordan alt dette påvirker renten på boliglånet og hva som skjer med sparepengene.

Dette med økonomi, børs og aksjer er ikke så komplisert som mange vil ha det til. Med litt interesse og en dose sunn fornuft har du alle tiders forutsetninger for å sette deg inn i det som skjer, og la en del av sparepengene dine finne veien til aksjemarkedet. For de fleste av oss er det første steget det vanskeligste. Når man først er i gang stiger kunnskapen, og interessen, som igjen stimulerer til mer kunnskap og mer interesse osv. Dette er blant annet bakgrunnen for at vi nå starter nordnetbloggen. En blogg med fokus på hva som skjer i økonomien, med børsen, sparepengene våre, renten, pensjonen vår og en rekke andre privatøkonimske teamer.

På nordnetbloggen vil du kunne følge flere bloggere som alle er her for å dele av sin kunnskap, fortelle hva de tenker, gi tips og veiledning og kommentere utviklingen i aksjemarkedet. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta i debatten!

//Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert