Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 27, 2018. $OSEBX #AMSC

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen, Securitas og American Shipping Company. #AMSC

Se arkiv WebTV+ >>

Morgenrapport 2. juli

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Indeksen beveger seg også innenfor en rektangelformasjon. Om kursen slutter under støtten i formasjonen, det vil si under 871 poeng, vil det være et negativt signal. Derimot vil det være et sterkt positivt signal om kursen slutter over 908 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen er på 49 poeng, mens den langsiktige hausseindeksen er på 60 poeng. Dette tilsier at det er en overvekt av optimister blant de langsiktige investorene på Oslo Børs, mens det er jevnt fordelt av optimister og pessimister på kort sikt.

I løpet av de siste 22 handelsdagene, er det rapportert 59 meldepliktige handler på Oslo Børs. Kjøpsandelen er 81 prosent på månedsbasis, og 79 prosent på årbasis. Dette viser at et stort flertall av innsiderne som handler aksjer, har god tro på egne selskaper.

De siste ti årene har Oslo Børs i gjennomsnitt steget 2,2 prosent juli, mens den i august har falt 1,2 prosent. Variasjonene er store fra år til år, og dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av Kiran R. Shroff, analytiker i Investtech

Ukens aksje: American Shipping Company

American Shipping Company ASA viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har støtte ved cirka 27.00 kroner. Aksjen anses teknisk positiv på mellomlang sikt.

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert