Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 8, 2016. $OSEBX #NEL #VEI

Se ukens WebTV+ fra Investtech, med Oslo Børs og to kjøpskandidater. #NEL #VEI

Se arkiv WebTV+ >>

 

 

Morgenrapport 22. februar:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger mellom støtte ved 533-537 poeng og motstand ved 556-561 poeng. Markedet er svært volatilt og det er vanskelig å si noe om den videre retningen på kort sikt. Bryter kursen ned gjennom 533 poeng, vil det være et negativt signal, mens fortsetter kursen opp, vil noteringer over 561 poeng være et positivt signal.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

Ukens aksjer: Nel og Veidekke

Nel ASA ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 2.77 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

 

Veidekke ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen tester støtten ved ca 109 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 109 kroner vil utløse et salgssignal. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

 

 

Eksklusivt fordypningskurs

Vi har gleden av å invitere til eksklusivt kurs med forskningssjef Geir Linløkken på Hotel Bristol i Oslo. Forskningssjefen vil dele sine erfaringer fra Investtechs analyser og suksessen bak Investtech invest. Kurset vil ha begrensede plasser for å sikre en best mulig dialog mellom kursdeltagere og foredragsholder. Kurset er lørdag 5. mars og begynner kl 10.00 og varer til kl 15.30. Det vil bli servering av lunsj under kurset.  Les mer>>

 

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS («Investtech»). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert