Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 11, 2016. $OSEBX #traderaksjer

Se ukens WebTV+ fra Investtech, med Oslo Børs, NRC Group og noen traderaksjer.

Se arkiv WebTV+ >>

 

 

Morgenrapport 14. mars:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, men har de siste ukene hatt en positiv utvikling og utløst et kjøpssignal fra en liten dobbel-bunn-formasjon. Formasjonen indikerer at en negativ utvikling er over, og en videre oppgang til 606 poeng signaliseres. Dette er like under neste motstandsnivå ved 608 poeng. På nedsiden ligger det støtte rundt 556 poeng.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

 

Ukens aksje: NRC Group

NRC Group ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, noe som også signaliserer oppgang.Aksjen tester motstanden ved ca 57.00 kroner. Dette bør gi en reaksjon ned, mens et brudd opp gjennom 57.00 kroner vil utløse et kjøpssignal. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt.

 

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert