Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 15, 2016. $OSEBX #NAS #TEL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Norwegian og Telenor.

Se arkiv WebTV+ >>

 

 

Morgenrapport 11. april:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, men ga kjøpssignal fra en liten dobbel-bunn-formasjon i februar. Formasjonen indikerer at en negativ utvikling er over, og videre oppgang til 606 poeng signaliseres. Det ligger motstand over dagens nivå ved 590 og 608 poeng. På nedsiden ligger det støtte rundt 556 – 560 poeng.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

 

Ukens aksjer:

Norwegian

Norwegian Air Shuttle har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen har brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har støtte ved ca 325 kroner og motstand ved ca 380 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk nøytral på middels lang sikt.

Telenor

Telenor ligger i en fallende trend og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har tatt ut objektivet ved 127 kroner etter brudd på en hode-og-skuldre-formasjon. Kursen har nå steget noe igjen, men formasjonen indikerer videre nedgang. Aksjen har støtte ved ca 120 kroner og motstand ved ca 145 kroner. Volumtopper korresponderer med kursbunner og volumbunner korresponderer med kurstopper. Volumbalansen er også negativ, noe som bekrefter trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på middels lang sikt.

 

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert