Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 15, 2016. $OSEBX #ARCHER #GOGL

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Archer og Golden Ocean Group. #ARCHER #GOGL

Se arkiv WebTV+ >>

 

 

Morgenrapport 18. april:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, men ga kjøpssignal fra en liten dobbel-bunn-formasjon i februar. Formasjonen indikerer at en negativ utvikling er over, og videre oppgang til 606 poeng eller høyere signaliseres. Det ligger motstand rundt 610 poeng, mens det er støtte ved 556 til 560 poeng.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

 

Ukens aksjer:

Archer

Archer Ltd har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen har støtte ved ca 4.40 kroner og motstand ved ca 30.00 kroner. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt.

Golden Ocean Group

Golden Ocean Group Limited har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har støtte ved ca 4.40 kroner og motstand ved ca 28.00 kroner. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk nøytral på middels lang sikt.

 

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert