Nordnetbloggen

WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 45, 2016. $OSEBX #NONG

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs og Sparebank 1 Nord-Norge. #NONG

Se arkiv WebTV+ >>

 

Morgenrapport 7. november:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, men falt over 2 prosent i forrige uke. Indeksen har brutt ned gjennom støttenivået ved 632 poeng, noe som er et svakhetstegn. Ved videre reaksjon ned ligger det kortsiktig støtte ved 623 poeng, samt støtte rundt 600 poeng på mellomlang sikt. Brudd opp gjennom 632 poeng vil igjen utløse et nytt positivt signal.

Den kortsiktige hausseindeksen har den siste uken falt med 15 poeng til 48 poeng. Dette indikerer at det nå er omtrent like mange optimister som pessimister blant de kortsiktige investorene. Den langsiktige haussen ligger på 64 poeng, noe som indikerer at det er nesten dobbelt så mange optimister som pessimister blant de langsiktige investorene.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

 

Ukens aksje: Sparebank 1 Nord-Norge

Sparebank 1 Nord-Norge viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har støtte ved ca 40.90 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

 

 

 

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert