Nordnetbloggen

WebTV+ uke 9 og forskningsrapport på Trender

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 9, 2016. $OSEBX #MING

Se ukens WebTV+ fra Investtech, med Oslo Børs og SpareBank 1 SMN. #MING

Se arkiv WebTV+ >>

 

 

Morgenrapport 29. februar:

Hovedindeksen på Oslo Børs avsluttet uken med en oppgang på 1,8 prosent. Uken som helhet ga en oppgang på 2,9 prosent. Indeksen viser ingen klar trend, men har brutt en dobbel-bunn-formasjon som signaliserer videre oppgang til 606 poeng. Dette er like under neste motstandsnivå ved 608 poeng. På nedsiden ligger det støtte rundt 556 og 535 poeng.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

Ukens aksjer: SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca 51.40 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang. Aksjen anses teknisk nøytral på middels lang sikt.

 

Eksklusivt fordypningskurs

Vi har gleden av å invitere til eksklusivt kurs med forskningssjef Geir Linløkken på Hotel Bristol i Oslo. Forskningssjefen vil dele sine erfaringer fra Investtechs analyser og suksessen bak Investtech invest. Kurset vil ha begrensede plasser for å sikre en best mulig dialog mellom kursdeltagere og foredragsholder. Kurset er lørdag 5. mars og begynner kl 10.00 og varer til kl 15.30. Det vil bli servering av lunsj under kurset.  Les mer>>

 

 

Sjefsindikatoren er Trend


Trender er et sentralt begrep innen teknisk analyse, mye brukt av investorer som grunnlag ved kjøp og salg av aksjer. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Teorien sier at aksjer som ligger i stigende trender vil fortsette opp innenfor disse trendene. Men i hvor stor grad stemmer teorien med virkeligheten, og kan investorer anvende det til å oppnå meravkastning? Investtechs forskning på data fra 1996 til 2015 for Oslo Børs og Stockholmsbørsen viser at aksjer som har ligget i stigende trender identifisert av Investtechs automatiske analysesystemer, har gitt vesentlig bedre avkastning enn referanseindeksen de etterfølgende månedene.

 

Ny forskningsrapport: Stigende og fallende trender – avkastning etterfølgende tre måneder

 

 

 

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS («Investtech»). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Skriv en kommentar

avatar
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert