Nordnetbloggen

What’s next på nye nordnet.no?

Bilde av hender som peker på skjerm

Det har vært en hektisk juni med lanseringen av nye nordnet.no, vi har fått mange nye kunder fra Netfonds, vi har lansert belåning på Investeringskonto Zero og en ny modell for belåning i forbindelse med dette. Det har vært mange endringer for både eksisterende og nye kunder. Vi har fått mange tilbakemeldinger (og kundeservice har jobbet så svetten siler den siste måneden). Vi har fått mye ros, men også en god del ris.

Jeg vil takke alle for tilbakemeldinger og feedback på hva som kan bli bedre, og hvilken informasjon og funksjonalitet man savner på den nye nettsiden. Vi tar til oss alt dette, og tar det med oss når vi nå utvikler Nordnet til å bli en enda bedre plattform for sparing og investering.

Så, hva jobber vi med nå?

Vi vil jobbe kontinuerlig fremover med å utvikle den nye nettsiden, og gamle nordnet.no vil som sagt være tilgjengelig frem til nyttår (eller til de nye nettsidene er så gode at vi kan stenge den gamle ned). Det vi jobber med vil bli sluppet til de nye nettsidene suksessivt og så snart det blir klart – med en tydelig ambisjon om så raskt som mulig. Det jeg beskriver under vil komme i løpet av sommeren, det vil si i løpet av juli eller august.

Strømmende kurser

Nye nordnet.no er bygd med støtte på for strømmende realtidskurser. Alle kunder får nå gratis realtidskurser med ordredybde for alle nordiske markeder på de nye sidene. Enn så lenge er det kun instrumentsiden og ved ordrelegging at kursene oppdateres automatisk, men en prioritert forbedring vi jobber med er å få på plass strømmende kurser i Mine lister og i kurslister.

Bedre grafer og teknisk analyse

Vi jobber også med å forbedre grafene på nordnet.no. I løpet av sommeren vil vi også lansere en første versjon av teknisk analyse i grafene. Teknisk analyse-modulen som vil integreres på sidene leveres av Highcharts, og i første versjon som blir lansert om ikke så lenge så vil det være støtte for glidende gjennomsnitt, bollinger band og RSI. Vi kommer til å legge til mer funksjonalitet og flere tekniske indikatorer suksessivt.

Instrumentside for enkeltaksjer

Et annet område vi jobber med å forbedre basert på feedback fra kundene er instrumentsiden for enkeltaksjer. Den vil snart inneholde mer og bedre selskapsinformasjon, mer data fra det sosiale investeringsnettverket Shareville, en tydeligere og enklere layout, samt kjøps-/salgsratio i ordreboken – funksjonalitet som mange Netfonds-kunder har etterspurt.

Dette er en svensk forhåndsvisning av hvordan de nye instrumentsidene vil se ut for enkeltaksjer på nye nordnet.no.

Favorittkontoer

En funksjonalitet som vi hadde på beta-versjonen av den nye nettsiden var muligheten for å velge favorittkontoer. Dette gjorde at du kunne følge utviklingen på kontoene samlet – og dermed også slippe å se kontoer du ikke følger. Dette vil snart bli tilgjengelig i appen. I løpet av sommeren blir det også tilgjengelig i totaloversikten på de nye nettsidene.

Min totaloversikt jobber vi også med å legge til en komponent som viser relevante nyheter for deg og dine verdipapirer.

Flere kunder har også etterspurt funksjonalitet for valutakonto og veksling på den nye nettsiden samt en forbedret ordrebok med bedre og oversikt og ytterligere detaljer for aktive og utførte ordrer. Dette er også på gang.

Fortsett å gi oss feedback om nye nordnet.no

Arbeidet med den nye nettsiden vil ha et kontinuerlig fokus i tiden som kommer og ut året. Vi har bare et ønske om at du skal få en så bra tjeneste for aksje- og fondshandel som mulig. For å levere dette trenger vi, og setter pris på, dine tilbakemeldinger og ønsker.

Bruk kommentarfeltet her på bloggen, skjema på den nye nettsiden, eller send en e-post til kundeservice@nordnet.no.

Samtidig ønsker jeg alle en riktig god sommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

46
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Gjest
Gjest
Hei Skulle gjerne hatt det som DN Investor har på sin side: Meglerhusanbefalinger, Estimater, Beta, Største eiere Er dette på blokka deres? 🙂
Gjest
Gjest
Hei Mads. Enig at dette er bra info å ha med på en instrumentsiden. Jeg har notert ned ønsket og tatt det videre med Produktutvikling og IT. Anders
Gjest
Gjest
Jeg ønsker med flere indekser for sammenligning, kanskje spesielt MSCI World, altså verdensindeksen. Vet dette har vært oppe før, så topp om det kan komme på plass.
Gjest
Gjest
S&P 500 er kanskje den andre jeg har veldig lyst på, og som jeg vet mange andre USA-fokuserte investorer bruker å sammenligne mot.
Gjest
Gjest
Legg inn Vinx-indeksene for oss nordiske investorer 👍🏻
Gjest
Gjest
Det er også notert. /Anders
Gjest
Gjest
Hei Ole Petter. Jeg er helt enig, og vi har fått den tilbakemeldingen fra flere. Vi har den på listen, takk /Anders
Gjest
Gjest
Appen og Nye Nordnet forbedrer seg hele tiden, og det er bra. Selv så savner jeg; – VALUTAKONTO – Flere nøkkeltall for porteføljen enn sharpe-ratio – Vinx – indekser som man kan sammenligne porteføljen mot – Oversikt over alle mine selskaper og selskapene jeg har på watchlist sine rapporter og utbytter (også amerikanske / canadiske selskaper sine utbytter og rapporter (Avanza fikk dette nå)).
Gjest
Gjest
Hei Camilla og takk for tilbakemelding. Valutakonto er på vei til de nye sidene. Dine andre ønsker har jeg sendt til vår produkt/IT avdeling. /Anders
Gjest
Gjest
Takknemlig om du kan si noe mer rundt hvilke andre nøkkeltall du ønsker utover Sharpe-ratio.
Gjest
Gjest
Alfa, eventuelt DP-indeks og Beta for hver konto og for porteføljen samlet, er noe jeg ville ha verdsatt.
Camilla
Gjest
Camilla
Utbytteyield for porteføljen, gjennomsnittlig PE, F-score er noen eksempler. Ellers har borsdata mye statistikk og eksempler dere kan se nærmere på
Gjest
Gjest
Vi trenger å se mer enn 5 års graf på en aksje, gjerne 10 år + siden selskapet ble børsnotert!
Gjest
Gjest
Hei Fredrik. For de aksjer som har lengre historikk så bør vi definitivt kunne vise dette. Jeg har lagt det til i listen over forbedringer. (På den gamle siden så kan du se lengre historikk («Alt») inntil videre). /Anders
Gjest
Gjest
Hei! På gamle nordnetsiden så kan man holde musepeker over kursen på fondene, og se dato når fondene var oppdatert. Det synes jeg var en kjekk funksjon, spesielt når det kan være noen dager etterslep i oppdateringen. Dette mangler i nye nordnet, og det bør vel enkelt å videreføre i nye nordnet.
Gjest
Gjest
Hei Odd Arne. Ja, det er nyttig å vite. Jeg har lagt til dette som feature request på våre nye nettsider. (Inntil videre kan du fortsatt få denne informasjonen på vår gamle sider). /Anders
Einar Thom
Gjest
Einar Thom
Jeg kommer til å forlate nordnet den dagen. Den gamle siden ikke er tilgjengelig. Er helt forferdelig oppsett. Hvorfor ødelegge noe som har funka i alle år
Ronald Kløverød
Gjest
Ronald Kløverød

Jeg har gitt opp, er ufrivillig overført fra Nordnet. Ved første gangs pålogging så blir jeg bedt om å bekrefte en masse opplysninger. Det begrunnes ut fra gjeldene lovverk, men mange av spørsmålene dreier seg ikke om det, men mer i retning av min privatøkonomi osv. Flere svaralternativer (som er faste valg) passer ikke, ergo kan jeg heller ikke trykke (med hånden på hjertet) at «jeg bekrefter at opplysningene er korrekte»). Jeg har var meddelt samme budskap som over i melding til dere, men ingen svarer (gjort for noen uker siden). Alt jeg ønsker er at dere endrer utbetalingskonto til… Les mer »

Reidar
Gjest
Reidar
Hos Netfonds hadde vi et traderprogram med mulighet for å holde grafisk oversikt med mer enn en aksjepost av gangen. Dette savnes hos Nordnet. Kan vi håpe på en endring?
Martin
Gjest
Martin
hallo….jeg er en av de som også har en ting og to å si om den nye Nordnet-revolusjonen..gjør det gjerne stilrent i egne «Nordnet»-farger osv. ..men vær så snill å få inn all informasjonen vi engang hadde med gamle Netfonds-plattformen,-vær så snill! leste nå nylig at dere fortsatt er aktiv med å utbedre nettsiden og gi kundene mer utfyllende innhold og relevant info fra enkeltaksjer og annen aktiva,-Bra! og husk,- «Keep it Simple,then it Works!»
Prok
Gjest
Prok
Heisann, jeg har to ting jeg primært savner: muligheten for å sette stop loss i appen (spesielt for amerikanske akskjer, kjedelig å gjøre dette via nettleser på mobil) og å få varsel på mobil når stop loss har blitt aktivert – ikke bare når kjøp/salg har blitt gjennomført. Det siste punktet – varsling – er spesielt nyttig når prisen «gapper» eller utvikler seg for raskt, da kan det fort bli dyrt hvis man blir frakjørt uten å kunne reagere raskt nok
Steinar Skoge
Gjest
Steinar Skoge
Hei, Etterlyser mulighet for teknisk analyse som RSI og glidende gjennomsnitt m.fleire…
Per John Thorenfeldt
Gjest
Per John Thorenfeldt
Savner instrumentsider for NOTC. Brukte Netfonds sider tidligere. Klamret meg deretter til Hegnar-versjonen. Nå kjører jeg i blinde.
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert