Nordnetbloggen

What’s next på nye nordnet.no?

Bilde av hender som peker på skjerm

Det har vært en hektisk juni med lanseringen av nye nordnet.no, vi har fått mange nye kunder fra Netfonds, vi har lansert belåning på Investeringskonto Zero og en ny modell for belåning i forbindelse med dette. Det har vært mange endringer for både eksisterende og nye kunder. Vi har fått mange tilbakemeldinger (og kundeservice har jobbet så svetten siler den siste måneden). Vi har fått mye ros, men også en god del ris.

Jeg vil takke alle for tilbakemeldinger og feedback på hva som kan bli bedre, og hvilken informasjon og funksjonalitet man savner på den nye nettsiden. Vi tar til oss alt dette, og tar det med oss når vi nå utvikler Nordnet til å bli en enda bedre plattform for sparing og investering.

Så, hva jobber vi med nå?

Vi vil jobbe kontinuerlig fremover med å utvikle den nye nettsiden, og gamle nordnet.no vil som sagt være tilgjengelig frem til nyttår (eller til de nye nettsidene er så gode at vi kan stenge den gamle ned). Det vi jobber med vil bli sluppet til de nye nettsidene suksessivt og så snart det blir klart – med en tydelig ambisjon om så raskt som mulig. Det jeg beskriver under vil komme i løpet av sommeren, det vil si i løpet av juli eller august.

Strømmende kurser

Nye nordnet.no er bygd med støtte på for strømmende realtidskurser. Alle kunder får nå gratis realtidskurser med ordredybde for alle nordiske markeder på de nye sidene. Enn så lenge er det kun instrumentsiden og ved ordrelegging at kursene oppdateres automatisk, men en prioritert forbedring vi jobber med er å få på plass strømmende kurser i Mine lister og i kurslister.

Bedre grafer og teknisk analyse

Vi jobber også med å forbedre grafene på nordnet.no. I løpet av sommeren vil vi også lansere en første versjon av teknisk analyse i grafene. Teknisk analyse-modulen som vil integreres på sidene leveres av Highcharts, og i første versjon som blir lansert om ikke så lenge så vil det være støtte for glidende gjennomsnitt, bollinger band og RSI. Vi kommer til å legge til mer funksjonalitet og flere tekniske indikatorer suksessivt.

Instrumentside for enkeltaksjer

Et annet område vi jobber med å forbedre basert på feedback fra kundene er instrumentsiden for enkeltaksjer. Den vil snart inneholde mer og bedre selskapsinformasjon, mer data fra det sosiale investeringsnettverket Shareville, en tydeligere og enklere layout, samt kjøps-/salgsratio i ordreboken – funksjonalitet som mange Netfonds-kunder har etterspurt.

Dette er en svensk forhåndsvisning av hvordan de nye instrumentsidene vil se ut for enkeltaksjer på nye nordnet.no.

Favorittkontoer

En funksjonalitet som vi hadde på beta-versjonen av den nye nettsiden var muligheten for å velge favorittkontoer. Dette gjorde at du kunne følge utviklingen på kontoene samlet – og dermed også slippe å se kontoer du ikke følger. Dette vil snart bli tilgjengelig i appen. I løpet av sommeren blir det også tilgjengelig i totaloversikten på de nye nettsidene.

Min totaloversikt jobber vi også med å legge til en komponent som viser relevante nyheter for deg og dine verdipapirer.

Flere kunder har også etterspurt funksjonalitet for valutakonto og veksling på den nye nettsiden samt en forbedret ordrebok med bedre og oversikt og ytterligere detaljer for aktive og utførte ordrer. Dette er også på gang.

Fortsett å gi oss feedback om nye nordnet.no

Arbeidet med den nye nettsiden vil ha et kontinuerlig fokus i tiden som kommer og ut året. Vi har bare et ønske om at du skal få en så bra tjeneste for aksje- og fondshandel som mulig. For å levere dette trenger vi, og setter pris på, dine tilbakemeldinger og ønsker.

Bruk kommentarfeltet her på bloggen, skjema på den nye nettsiden, eller send en e-post til kundeservice@nordnet.no.

Samtidig ønsker jeg alle en riktig god sommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

39
Skriv en kommentar

avatar
nyeste eldste mest stemmer
Pontus
Gjest
Pontus
Jeg savner hurtiglinkene til «mine lister» og «nyheter» øverst på siden når man er innlogget på gamle Nordnet. På nye Nn er det ikke mulig å få nyheter til aksjene i mine lister i det hele tatt. Man må inn på hver enkelt aksje man ønsker å følge med på. Det krever også mer klikking for å komme seg inn på hver enkelt av listene på nye Nn. Hadde det ikke vært en idé å legge tilbake linja med hurtigvalg øverst på siden?
Dag Standal
Gjest
Dag Standal
Godt å lese i artikkel 8.7 om teknisk analyse på de nye nettsidene at det kommer nye grafer til flere funksjoner for teknisk analyse: først SMA, EMA, bollinger band og senere bla MACD og RSI. På netfonds kunne en også anvende disse tekniske indikatorene  på aksjefond for å kunne justere eksponeringen i det enkelte fond. Er dette noe dere vurderer å bestille fra Highcharts?
Anne
Gjest
Anne
Hei Savner fondsammenligning muligheten som var på gamle Nordnet. Dette var en av de mest nyttige fondstjenestene, der man kunne enkelt sammenligne sine favorittfond og sortere på kostnader, utvikling etc. Håper den er på vei over til nye Nordnet. Den ligger her: Fond -> Analysere -> Sammenlign fond
Stian Flodstrøm
Gjest
Stian Flodstrøm
Hei. På Netfonds hadde vi mulighet for å laste ned historiske kurser på alle aksjer, obx etc i csv format (EOD med dato, volum open, high, low og close) fra siden til det enkelte verdipapiret. Dagens EOD var tilgjengelig en time eller to etter børsslutt Dette finner jeg ikke mulighet for på Nordnet. Denne funksjonen var fin for de av oss som ønsker å analysere data i Excel eller andre analyseverktøy. Kan dere ta med denne muligheten over fra Netfonds til Nordnet så vi kan benytte denne muligheten videre?
Espen
Gjest
Espen
I de nye nettsidene savner jeg å kunne se nøkkelinformasjon om fond, som «Price/Book» og «Price/Earnings». Dette er tilgjengelig i Classic. De nye nettsidene må jeg kompensere med Classic eller morningstar.
Magnus
Gjest
Magnus
Hei, Netfonds sitt API er ikke lenger mulig å registrere seg for. Er planen å fortsatte dette tjenestetilbudet? Eventuelt kommer Nordnet Norge til å tilby samme API som Nordnet Se?
Morten A
Gjest
Morten A
Hei. Ønsker å kunne se hvor mange aksjer/fondsandeler jeg har i grafen for kursutvikling av en aksje eller fond. Når jeg ser på kursutviklingen til en aksje/fond jeg eier, lurer jeg ofte på når jeg kjøpte den. Traff jeg gunstig eller ugunstig? Hvis mine eierandeler vises i grafen (f.eks. på tilsvarende måte som omsetningstallene) kan jeg lett se når jeg gikk inn, og eventuelt ut, av aksjen/ fondet.
Per John Thorenfeldt
Gjest
Per John Thorenfeldt
Savner instrumentsider for NOTC. Brukte Netfonds sider tidligere. Klamret meg deretter til Hegnar-versjonen. Nå kjører jeg i blinde.
Steinar Skoge
Gjest
Steinar Skoge
Hei, Etterlyser mulighet for teknisk analyse som RSI og glidende gjennomsnitt m.fleire…
Prok
Gjest
Prok
Heisann, jeg har to ting jeg primært savner: muligheten for å sette stop loss i appen (spesielt for amerikanske akskjer, kjedelig å gjøre dette via nettleser på mobil) og å få varsel på mobil når stop loss har blitt aktivert – ikke bare når kjøp/salg har blitt gjennomført. Det siste punktet – varsling – er spesielt nyttig når prisen «gapper» eller utvikler seg for raskt, da kan det fort bli dyrt hvis man blir frakjørt uten å kunne reagere raskt nok
Martin
Gjest
Martin
hallo….jeg er en av de som også har en ting og to å si om den nye Nordnet-revolusjonen..gjør det gjerne stilrent i egne «Nordnet»-farger osv. ..men vær så snill å få inn all informasjonen vi engang hadde med gamle Netfonds-plattformen,-vær så snill! leste nå nylig at dere fortsatt er aktiv med å utbedre nettsiden og gi kundene mer utfyllende innhold og relevant info fra enkeltaksjer og annen aktiva,-Bra! og husk,- «Keep it Simple,then it Works!»
Reidar
Gjest
Reidar
Hos Netfonds hadde vi et traderprogram med mulighet for å holde grafisk oversikt med mer enn en aksjepost av gangen. Dette savnes hos Nordnet. Kan vi håpe på en endring?
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert